Vastattu

MMS-viestien vastaanottaminen ei onnistu - HTC Desire 500

 • 30 kesäkuu 2014
 • 35 kommenttia
 • 37216 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

35 kommenttia

Ei toimi mms-viestit kumpaankaan suuntaan, kaksi liittymää ja kaksi puhelinta. Herjaa vain joko ...mobiilisopimus ei salli multimediaviestejä... tai ... ei aktivoitu verkossa... tjsp. Kokeiltu kaikki asetukset, saunalahden ja elisan.

Puhelimet ovat Motorolan Moto E ja Moto G ja kortit uusia 13-alkuisia.

EDIT: Nyt yllättäen toimii molempiin suuntiin.
Huoh. Turha näitä jo sataan kertaan ruuvattuja asetuksia on enää pyöritellä. Kun ei toimi niin ei toimi. 😞
Jos ei asetuskombinaatioista löydy ratkaisua, niin kannattaa laittaa oman liittymän tiedot yksityisviestillä Jaksuu-moderaattorille. Hän voi katsoa, onko liittymän päässä jotain solmussa. Omassa tapauksessani oli siis liittymässä jotain jumissa, ja lähti heti toimimaan, kun liittymä luotiin uudestaan.

Toimivat asetukset itselläni ovat siis Saunalahden internet-asetukset ja Elisan mms-asetukset. Niillä toimii sekä mms-viestien lähettäminen että vastaanottaminen.
Yksityisviestin laitoin, katsotaan onko siitä apua. Harvinaisen hiljaista asian hoito, vaikka ongelmaa useammilla asiakkailla edelleen esiintyy.
Noniin, kiitos moderaattorille (Rapsi) liittymän nollaamisesta. Nyt toimii niinkuin pitää.
Moderaattorin jahtaaminen autttoi ja Jaksuun maaginen kosketus palautti mms:t taas henkiin!  Hieno homma.
Joku taikuri voisi tehdä munkin Moto Geelle samat temput. Tai ainakin ohjeistaa. Liittymä ei tue mms:iä... uunituore microSim ja MegaReilu.
Käyttäjätaso 5
 •  

  Jos MMS-ongelma vielä vaivaa, niin laita vaikka minulle YV:tä ja kirjoita mukaan puhelinnumerosi.
 • Saunalahden asetuksilla MMS-viestit lähtee muttei voi vastaanottaa. Elisan asetuksilla ei lähde eikä tule. Asetukset tsekattu. Luuri Nexus 5, Android 4.4.4 ja kortti 14-alkuinen. Tarvitaanko tässäkin jotain resetointia?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Ihan varmuuden vuoksi kannattaa tarkistaa http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/196/ apuna käyttäen että mms-asetukset ovat oikein, ja nimenomaan katsoa ne sarakkeesta "uusi kortti". Jos teet asetuksiin muutoksia kannattaa puhelin käynnistää uudestaan.

  Jos ongelmat mms-viestien kanssa jatkuvat, pyytäisin laittamaan puhelinnumerosi profiiliisi jotta pääsemme kurkkaamaan liittymän tilaa tarkemmin 🙂

  Osallistu keskusteluun