Kysymys

Motorola moto g6 plus

  • 14 marraskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 446 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 19 kommenttia
Kuuluko Moto g6 plussassa ja muissakin puhelimissa mennä näyttö pimeäksi tietyn ajan päästä kun puhelinta pitää korvalla. Kun puhelimen nostaa pois korvalta niin näytöllä ei näy henkilön nimeä kelle on soittanut. Näyttö aktivoituu kun painaa sormenjälkitunnistinta tai virtanappulaa kevyesti.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Voi kuulua ollakin nuin. Onko siinä puheluun liittyviä asetuksia joilla saisi näytön pysymään päällä? Tai näytön asetuksista jokin? Esim. Nokiassa pysyy valot näytöllä ja korvaan painaessa sammuu ja korvalta pois valot päälle ilman, että tarvii koskea mihkään.
Homma toimii. Etäisyysanturin pystyy testaamaan. Soittaa esim.numeroon 12345, sieltä vastaa naisääni että tämä numero ei ole käytössä. Puhelun aikana vie käden puhelimen päälle, eli pimentää sen anturin, silloin näyttö menee pimeäksi. Nostamalla käden pois anturin päältä niin näyttö aktivoituu. Näinhän se toimii sitten kun puhelin on korvalla. Pidemmän puhelun aikana näyttö pimenee eikä aktivoidu ennen kuin painaa sormenjälkitunnistinta tai virtanappulaa, normaali toiminto tämäkin.

Osallistu keskusteluun