Vastattu

Motorola RAZR MAXX

  • 9 joulukuu 2012
  • 25 kommenttia
  • 3171 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 23 kommenttia
Saako tuohon Motorola RAZR MAXX laitteeseen päivityksiä täällä suomessa, kun sitä ei juuri missään ole edes myynnissä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 9 joulukuu 2012, 17:06

Hey!

Motorola RAZR MAXXiin on jaossa päivitys ICS 4.0.4.

Jelly Bean 4.1 -päivitys on tulossa malliin eurooppaan todennäköisesti ensi vuoden puolella (Q1).

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin :)

Katso alkuperäinen viesti

25 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hey!

Motorola RAZR MAXXiin on jaossa päivitys ICS 4.0.4.

Jelly Bean 4.1 -päivitys on tulossa malliin eurooppaan todennäköisesti ensi vuoden puolella (Q1).

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin 🙂
Hyvä juttu. Olen tässä paininut itseni kanssa kumman ostan paremmalle puoliskolle lahjaksi. Samsungin Galaxy s3 minin vaiko tuon Motorolan. Varmaan molemmat asiallisia laitteita. Jutuista päätellen akku on Motorolassa omaa luokkaansa, kun sampassa on vain 1500mA.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moi,

Minulla on ollut MAXX jonkun aikaa ja en enää yksinkertaisesti osaa käyttää muita luureja. Niistä loppuu akku omaan makuun turhan nopeasti. Esimerkiksi nyt Motorolan kanssa käytän nettiä ja näyttöä kolmisen tuntia päivässä bussissa istuskellessa ja sitten muuna aikana puhelin on valmiustilassa (muutama minuutin puhelu saattaa tulla/mennä päivän aikana) ja satunnaisesti tekstiviestiä ja surffailua vaikka tauolla. Kotiin tullessa akussa on virtaa jopa 50 % eli vaikka raskasta käyttöä onkin, niin luuri kestää hyvin.

Lataan kuitenkin joka päivä ihan varmuuden vuoksi, koska aina mahtavampi fiilis lähteä kotoa täydellä akulla ja unohtaa asian koko päiväksi. Laturia en koskaan kanna laukussani.

Mielestäni, jos haluat ostaa oikein hyvän lahjan, niin ehdottomasti MAXX, koska sen kanssa laturin voi jättää todellakin kotiin ja vähäisellä käytöllä voi huoletta olla lataamatta edes joka päivä, koska tällaisessa käytössä akunkesto on jopa 2-3 päivää :)

Luethan vielä arvosteluni jos kiinnostaa ! https:///t5/Android/Testiss%C3%A4-Motorola-RAZR-MAXX-%C3%A4lypuhelin-superakulla/td-p/215266/jump-to/first-unread-message

Lisäys: Galaxy S III Mini on luurina hyvä ja pieni sekä pippurinen, mutta Motorola ei todellakaan ole huono rinnalla vaan parempi. Vaikka Motorola onkin isoakkuinen, se näkyy myös laitteessa. Laite painaa 130 grammaa ja akun takia laite on ehkä tavallista älypuhelinta hieman kookkaampi. Tämä ei kuitenkaan hittaa, sillä itse operoin laitettani hyvin vaikka yhdellä kädellä. Lisäksi Motorolan MAXXissa on hyvänkokoinen näyttö. Suurempi näyttö tarjoaa paremman videoelämyksen ja muutenkin helpompi selata nettiä vaikka.
Joo tuota testijuttua olen lukenut useaan kertaan. Muuten en Motorolasta mitään tietäisikään. Olen saanut kyllä sen käsityksen, että kyseessä on todellakin asiallinen puhelin. Ja kun speksejä tutkii, niin eihän siinä ole todellakaan mitään huonoa osa-aluetta. Taidan kallistua siihen. Se akku on todella suuri plussa siinä. Itsellä sampan galaxy s2 ja kyllä riittää lataamista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Akun takia itsekin ostin. Motorolan luurit eivät kestä niin hyvin pakkasta kuin Samsungit, mutta minulle tuo on vasta ongelma silloin, kun tulee kylmästä lämpimään, jolloin puhelin saattaa hidastella jonkun aikaa. Tämä on tietysti ymmärrettävää, sillä onhan luurissa elektroniikkaa.

Olen päässyt omalla käytöllä jopa kolmen päivän toiminta-aikoihin ilman tarvetta ladata. Mielestäni luuri on hyvä tabletin korvikekin. En ole koskaan ymmärtänyt tabletin tarvetta/hyötyä, kun tosiaan nyt voi luurillakin tehdä samoja asioita käytännössä riittävällä näytöllä ja akkua riittää jopa päiväksi käytöstä riippuen. Androidissa ei lisäksi monikaan ohjelma ole suoraan soveltuva tableteihin, joten pidän älyluuria parempana.

RAZR MAXXiin on hankala pettyä vaikka laitteessa on myös selviä miinuksia, esim. pakkaskestävyys ja netti on vain HSDPA, ei siis ole tukea HSDPA+-tuelle, joka mahdollistaisi yhteydet jopa 21M. Tuossa on 14,4 Mbit. Koska HSPA+-tuki puuttuu, mobiiliverkon vasteajat ovat poikkeuksetta yli 60 ms, kun HSPA+-tuen puhelimessa ne voiisivat olla helposti jopa n. 40 ms.
Hei,

Kysyisin vielä että onko mahdollista tilata saunalahden verkkokaupasta puhelinta ilman liittymää, haluaisin pitää vanhan liittymäni joka on aivan sopiva uuteen puhelimeen.

Ja kun tuo MAXX tukee vain 14,4mb nettiä, kannattaako siihen hankkia 3G netti vai riittääkö 2G?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei sssu1!

Voit hankkia Saunalahdelta luurin myös muuhun liittymään.

Motorola RAZR MAXX ei ole verkkolukittu Elisan verkkoon eli toimii muillakin liittymillä.

Jos et halua Saunalahtea käyttää, niin saat kuitenkin luurin ostettua. Tällöin tilaa liittymän Norppa+ ja Motorola RAZR MAXX. Maksat sitten puhelimen kuukausimaksun ja SIM-kortin käyttömaksun 66 snt kuukaudessa. Kytkyn loputtua voit irtisanoa liittymän, jolloin puhelin on maksettu ja laskuja ei tule enää liittymän sulkeutuessa (ole yhteydessä asiakaspalveluun liittymän sulkeaksesi ajan koittaessa).

Puhelin tukee tosiaan HSDPA-verkkoa eli nopeus on 14,4 Mbit. Suosittelen kuitenkin luuriin 3G-verkkoa. Maksiminopeus jopa 21M ei useinkaan toimi juuri tuota 14,4 Mbit enempää eli nopeus on käytännössä 0.4-10M ja joskus vähän enemmänkin. Kaista ei ole varattu mobiiliverkossa vain sinulle vaan kaikille alueen tukaisemaa käyttäville eli nopeus voi vaihdella kuitenkin ollen verkon maksimi. Nopeudesta saat paremmin infoa omalta operaattoriltasi :)

Itse käytän Saunalahden liittymässä Reilun 2M/2M-mobiililaajakaistaa ja se toimii mielestäni hienosti RAZR MAXXissa eli voin omasta puolestani suositella 1 Mbit - 2 Mbit -liittymiä. Ainakin omasta mielestäni mobiililiittymään (siis siihen ainoaan oikeaan tarkoitukseen eli älypuhelimeen laitettuna) riittää hyvin vakaa ja nopea 3G-verkko 1M- tai 2M-nopeudella. Toki joku 3G jopa 21 M -nopeuksiakin tarvitsee vaikka työnsä puolesta, mutta perustallaajalle riittää hyvin kyllä hitaampikin.

Onko esimerkiksi jotain ohjelmaa tai sovellusta Androidiin, joka vaatisi yli 2M-kaistaa? Itse en ole löytänyt. Hyvin sillä näkyy YouTube, musa soi Spotifyllä ja navigointikin toimii jne. Lisäksi hätätilanteessa voi jakaa tietokoneellekin nettiä kun Saunalahden kaapelimodeeminetti on alhaalla. Muutaman mainitakseni: Androidissa YouTube-sovellus vaatii vähintään 1M-kaistan ja Spotify toistaa musiikin jopa 320 kbps -laadulla jo 384 kbps -netillä mainiosti, navigointi taas toimii tätäkin hitaimmilla. Myös viestintävirasto on luokitellut 1M-netin riittäväksi.

Mukavaa pian alkavaa viikkoa just sulle!
Kiitos taas nopeasta vastauksesta!

Mutta siis saunalahdelta ei ole mahdollista tilata pelkkää puhelinta? Onkos noita MAXX:eja saatavilla samaan hintaan muualta suomesta?

Tilanne on nyt siis se että alkuperäisesti on Soneran liittymä, ja samassa on kahden henkilön liittymät ja jos toisen vaihtaisi saunalahteen, se tuplaisi laskujen maksamisesta syntyvän vaivan. Nyt kun nuo molemmat maksut menevät samalla laskulla.

Ja millainen datakatto on missäkin saunalahden liittymässä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei, kiitos lisäkysymyksestä.

Näyttää siltä, että RAZR MAXX on saatavilla vain Saunalahdelta ja Verkkokauppa.comista. Verkkokaupan hinta on kuitenkin niin suolainen, että Saunalahden kortin hinta 66 snt tunnu missään vaikkei sitä käyttäisikään. Saunalahden luurit ovat saatavilla liittymän kanssa. Jotkut luurit ovat saatavilla myös ilman liittytmää luottokauppasopimuksella, RAZR MAXX ei ole siinä mukana vaihtoehtona eli liittymä on pakko hankkia, vaikkapa se halvin Norppa + 66 sentin kuukausimaksulla.

Saunalahden mobiililaajakaistoissa ei ole käyttökattoa eli dataa voi käyttää puhelimessa mielinmäärin mobiililaajakaistan kuukausimaksun hinnalla valitulla nopeudella. Halvin yhdistelmä on Norppa+ ja Mobiililaajakaista Mini (0.5M, datarajaton) vain 5,56 euroa kuukaudessa. Huomaathan lisäksi, että Saunalahti toimittaa aina laitetilauksen mukana siihen käyvän SIM-kortin RAZR MAXXin tilanteessa Micro-SIMin ja selkeät aktivointiohjeet.

Ja tietysti jos haluaa käyttää nykyistä operaattoria, niin pärjää hyvin pelkällä Norppa+:n kuukausimaksulla, jolloin datapakettia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan. Suosittelen kuitenkin tarkistamaan datahinnat operaattoriltasi, sillä Android käyttää paljon dataa jo päivityksiin kuukausittain, jolloin datarajattoman mobiilidatan merkitys korostuu.

Saunalahti käyttää Elisan verkkoa, jonka kattavuuteen voit tutustua täältä. Liittymä käyttää automaattisesti nopeinnta saatavillla olevaa verkkotekniikkaa liittymän kuukausimaksun datanopeudella.

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin 🙂
Vielä kysyn sitä, että kauankos on toimitusajat tänne Tampereen seudulle?

Kun siirrän numeron vanhasta liittymästä saunalahdelle, niin mieluummin saisin puhelimen ennen kuin liittymän muutoksen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Tampereelle luuri tulee noin 2-3 päivässä. Itse tilasin keskiviikkoaamuna ja luuri oli postin käsiteltävänä jo torstaina ja sain luurin kouraani perjantaina.

Mikäli haluat numeronsiirron, on mahdollista tilata luuri normaalisti haluamallasi liittymällä ja voit sen jälkeen tilata numeronsiirron uudelle numerollesi, joka onnistuu Oma Saunalahdessa. Siirretty numero korvaa sitten näin Saunalahden numerosi.

Kätevintä varmaan on tilata liittymä heti numeronsiirrolla. Saat luurin ja kortin heti, mutta itse kortti alkaa toimia vasta kun Saunalahti vahvistaa sinulle numeronsiirron ajankohdan, jolloin vanhan operaattorisi kortti lakkaa toimimasta ja voit sitten asentaa luuriin Saunalahden kortin. Numeronsiirrossa kestää tavallisesti noin pari viikkoa.

Suosittelen liittymäksi Reilun Reilu 2M -mobiililaajakaistalla. Latausnopeus on 250 kilotavua sekunnissa ja samalla saat kuukausimaksun hinnalla 9,90 euroa netin rajattomana 2M-nopeudella (2M nettiin että netistä päin) ja 100  puheminuuttia kotimaan lankaverkkoon sekä kotimaan GSM-liittymiin kaikkiin operaattoreihin ja 25 sms/mms:ää. Puhe- ja viestipaketteja voi lisäksi vaihtaa vaikka kuukausittain tarpeen muuttuessa. Maksiminopeuden saa Reilu 3G -tuotenimellä jolloin jopa 21 Mbit toimii Motorolassa maksimissaan 14,4 Mbit laitteen ominaisuuksista johtuen. http://saunalahti.fi/gsm/reilu.php

Mikäli käytät liittymää vain vähän ja hitaampi netti on sinulle riittävä, niin Norppa+ ja Mobiililaajakaista Mini on vain 5,56 euroa kuussa plus mahdolliset sekuntiperusteisesti veloitettavat puheminuutit ja viestit 6,6 snt minuutille tai kappaleelle. http://saunalahti.fi/gsm/gsmnorppaplus.php

Vielä halvemmaksi tulee Kelpo, jonka netti on 256 kbps ilman käyttökattoa ja kuukausimaksu on 2,90 euroa sisältäen 100 minuuttia puhetta Elisan verkkoon Elisan, Kolumbuksen ja Saunalahden liittymiin. http://saunalahti.fi/gsm/kelpo.php

Suosittelen älypuhelimeen vähintään 0.5M-nopeutta, mutta huomattavasti parempi tietysti on 2M-netti, jolloin ei tarvitse kauan odottaa ja samalla voi vaikka kuunnella musiikkia verkon yli ja selata nettiä ilman pätkimistä. 0.5M-nopeudella tuo ei onnistu helposti. Mutta kevyeen käyttöön riittää hitaampikin liittymänopeus.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, autan oikein mielelläni :)

Tiesithän lisäksi, että datakatottomuuden lisäksi Saunalahdella ei ole puheluiden aloitusmaksuja ja puhekin hinnoitellaan sekuntiperusteisesti ei minuuttiperusteisesti.
Puhelinta tulee todennäköisesti käyttettyä melko paljon, joten 3G netti olisi sopiva.

Puhelinta tilatessa ei sivut anna mahdollisuutta tilata Saunalahti Reilu 3G liittymää puhelimen kanssa, ainoat mahdolliset ovat Norppa, satakieli ja tikka liittymät.

Mites onnistuu tämä puhelimen tilaaminen Reilu-liittymän kanssa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei, jotkut liittymät eivät ole saatavilla luurin kanssa (palvelupaketti).

Kannattaa kuitenkin kysyä tiskin alta -tarjouksia numerosta 0800 93 93 93 (ilmainen) jonka kautta voi samalla tilata luurin ja vielä miettiä Saunalahden edustajan kanssa sopivaa liittymää 🙂 Ja ehkäpä saat jonkun tarjouksenkin.

Tosiaan Reilun on mahdollista saada luurin kanssa tai ainakin itse sain kun olin yhteydessä asiakaspalveluun. Tosin muistaakseni tarjous koskee vain sellaisia, jotka tilasivat puhelimen ennen kuin Reilu tuli valikoimiin. Kysyisin sieltä sinuna ilmaisesta myyntinumerosta tuosta eli mikä olisi sinulle sopiva liittymä. Se on auki klo 8-20 eli soita vaikka huomenissa sinne niin katsovat kyllä liittymän kuntoon :)

TikkaPakettia voi suositella jos nopea netti on tarpeen ja tykkäät tekstiviestitellä jonkun verran. Myös etu on siinä, jos saat keskitetyksi puheen Elisan verkkoon.
Saako tuota TikkaPakettia 12kk sopimuksella? Näyttää vaihtuvan 12kk sopimukseen vaihtessa Tikka+ pakettiin.

Ja onko tuo 2-3 arkipäivää vielä käypä toimitusaika näin pyhien aikaan?

Vielä lisään, että onko tuo Tikka+ liittymän internetyhteys täysi 3G 21mb ilman datakattoa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos tilaat luurin tänään, huomenna se varmaan käsitellään. Edellyttäen että Saunalahdella on luuria varastossa (vihreä pallo). Näin sinulla voisi olla luuri kourassa jo keskiviikkona tai hyvällä onnella jo tiistaina, jos luuri käsiteltäisiin jo aamutuimaan.

TikkaPakettia ei taida saada muuna kuin 24 kk sopimuksella. Mikäli tämä ei sovi, soittaisin myyntinumeroon, josko heillä olisi valmiudet tehdä siihen lyhyempää sopimusta. Samalla voi rupatella suunsa puhtaaksi vaikkapa mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Tosiaan minullekin näytti 12 kk-sopimuksella Tikka+:aa, joten lienee tarkoitus tuolla miksei se anna TikkaPakettia vuodeksi. Veikkaan liittymän hintaa, joka puhelimen kanssa olisi suurehko ja Saunalahti varmasti haluaa pelata varman päälle, että kaikilla on varaa maksaa.

Tuossa vielä tuotetiedot:

Puhelut kolmeen miljoonaan liittymään 0 €/min, 300 tekstaria ja nopea mobiililaajakaista samassa paketissa!

  • Kuukausimaksu 17,90 € sisältää - Puhelut Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen   matkapuhelinliittymiin 0 €/min (3000 min/kk) - 300 tekstiviestiä kaikkiin liittymiin - Mobiililaajakaista Nopsa, datayhteys jopa 21 Mbit/s,    ei käyttökattoa! (nopeuden tyypillinen vaihteluväli 0,4 - 10 Mbit/s)
  • Puhelut muihin liittymiin vain 0,069 €/min
  • Ilman puhelinta ei määräaikainen sopimus, puhelimen kanssa liittymäsopimus 24 kk
  • Saunalahden sekä valittujen yhteistyökumppaneiden etuja ja tarjouksia mm. teksti- ja multimediaviestillä sekä sähköpostilla
Kiitos taas vastauksista :)

Puhelin ja TikkaPaketti lähtivät tilaukseen.

Nyt onkin sitten kertarysäyksellä vaihdettu tasosta nolla tasoon kymmenen, vanha puhelin kun oli tuo nokia 2310.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitos itsellesi :)

Oli mukava auttaa sinua ja älä epäröi kysyä jos tulee lisää kysyttävää.

Tervetuloa Saunalahden matkapuhelinasiakkaaksi.

Itse kun Motorolan tilasin, niin en kyllä osaisi enää olla ilman tätä. Akku on mahtava ja netin nopeus ollut aivan riittävä, myös maksiminopeudet tuossa toimii hyvin. Käytännössähän aika harvoin on paikkoja missä saa edes yli 10 Mbit eli 14,4 Mbit riittää kyllä oikein hyvin, enempiä ei saa kuin todella harvoin ja käytännössä vain silloin, kun verkossa ei ole lainkaan käyttäjiä, esimerkiksi öisin.

Siinä on kyllä Saunalahdella kehittämistä, koska monikaan ei ymmärrä mitä HSDPA tarkoittaa eli he voisivat lisätä Motorolan tuotetietoihin maksiminopeuden olevan 14,4 Mbit. HSPA+-tuki taas tarkoittaisi jopa 21 Mbit -nopeuksia ja sitä ei Motorolassa ole. Mutta näinkin mielestäni luuri on hyvä valinta, itse ainakin tykännyt siitä kun asiakkaana sellaisen ostin.

Noissa on muuten mainostuslupa monissa liittymissä, itsekin luulin että mainoksia tulisi jatkuvalla syötöllä, mutta hinta ratkaisi kun noin kaksi vuotta sitten liittymän tilasin. Odotin sähköpostin spämmätyksi mainoksilla, mutta kyllä niitä on tullut aika harvoin. Sähköpostitse ei tule kuin 1-2 kuukautta kohti ja nekin voi suodattaa. Ja sitten 0-1 kertaa kuukaudessa tulee SMS-viesti Elisalta tai sen yhteistyökumppanilta. Ja 2-4 kertaa vuodessa puhelinmyyjä soittaa Elisalta. Mutta mitään pakkoa ei ole tilata mitä mainostetaan, puhelinmyyjällekin voi sanoa ettei kiinnosta :D

Tosin yhden kerran ne oli ihan asialla soittelemassa, sai kuukausilaskuun euron vähemmän maksettavaa tuotepäivityksillä ja samalla nettitikun maksiminopeudella kaupan päälle. Eli sanosiin että välillä ne mainokset/myyntipuheet ovat ihan hyödyllisiäkin. Missään nimessä noita ei ole liikaa ja halpa hinta kun on, niin ei oikein halua maksaa liittymästä enemmän saaden laskuun samalla tuntuva lisä. Ideana tuo on hieno, mainostajat "maksaa" osan laskustani ja minun ei ole edes pakko tilata mainostajilta mitään.
Käyttäjätaso 6
sssu1 kirjoitti:

Vielä kysyn sitä, että kauankos on toimitusajat tänne Tampereen seudulle?

Kun siirrän numeron vanhasta liittymästä saunalahdelle, niin mieluummin saisin puhelimen ennen kuin liittymän muutoksen.


Puhelin ja SIM-kortti lähtevät postiin heti, kun tilaus on käsitelty, mikäli kyseistä puhelinmallia on varastossa. Numeronsiirto lähtee eteenpäin vasta, kun olet noutanut SIM-kortin postista, joten laite tulee postiin ennen kuin numerosi siirtyy Saunalahdelle. Laitteiden toimitusaika on noin viikko.

sssu1 kirjoitti:

Kiitos taas vastauksista :)

Puhelin ja TikkaPaketti lähtivät tilaukseen.

Nyt onkin sitten kertarysäyksellä vaihdettu tasosta nolla tasoon kymmenen, vanha puhelin kun oli tuo nokia 2310.


Ja nykyäänhän on tosiaan tuo mahdollisuus tilata puhelin myös luottokauppasopimuksella erikseen, jolloin voi valita liittymän, jota ei puhelinpaketissa ole saatavilla;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei taas,

Hyvään aikaan kyllä tilasit TikkaPaketin, tänään nimittäin TikkaPaketti poistui valikoimasta kuten muutkin hyvät liittymät Norppa+, Norppa, Tikka+ ja Tikka... :(

Nyt jäi vain rippeet Oman verkon puheluista ja käytön mukaan laskutettavasta liittymäsät vaatien S-etukortin ja jotain viritelmää ilman Kelpo-liittymän muodossa plus tietenkin Reilu.
Oho, kylläpäs kävi säkä :D

Ihan hyvä että eilen jaksoin sen 2h vääntää tuota tilausta :P

Mites muuten nuo android sovellusten mahdolliset ostot, onko maksu Kortilla vai tuleeko se puhelinlaskun mukana?

Tai ylipäätänsä saako maksun tehtyä eri tilillä kuin mille puhelinlasku tulee?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei,

Androidilla voi maksaa ostoksia Googlen Marketissa luottokortilla. Toistaiseksi puhelinlaskutusmahdollisuutta ei kaiketi ole. Elisan puhelinlaskutus toimii ainoastaan Windows Phonen vastaavassa.

Luottokortilla maksaminen tulee kuitenkin tehdyksi aina Googlen suojatun Checkoutin kautta.
tämmöinen "lupaus" oli rotomolan sivuilla:

MOTOROLA RAZR (XT910)ICS (Android 4.0.4) rollouts began in Q3 2012. Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers
onkohan Suomi näiden valittujen joukossa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
werne kirjoitti:
tämmöinen "lupaus" oli rotomolan sivuilla:

MOTOROLA RAZR (XT910)ICS (Android 4.0.4) rollouts began in Q3 2012. Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers
onkohan Suomi näiden valittujen joukossa?

Hei, tuosta ei ole varmaa tietoa.

Mikäli päivitys tulee, tapahtuu se tänä vuonna vielä.
Nyt n. kuukauden käytön jälkeen voin sanoa että kaikinpuolin mahtava puhelin.

Akku kestää tosiaan perus säästelevällä käytöllä helposti kolme päivää, kertaakaan en ole yhdessä päivässä alle 45% saanut akkua kulutettua, en vaikka mitä teen.

Kaikki ohjelmat pyörivät nätisti ja graafisemmat pelitkin pyörivät hyvin ilman takkuamista.

Itse kuvailisin tätä lyhyesti SGS3:seksi, pienemmällä näytöllä, 200Hz heikommalla prosessorilla ja järisyttävällä akulla.

Ainoat ongelmat mitä olen havainnut ovat puhelimen hyvin heikko kaiutin, jos ei ole täysin äänetön tila sitä on hankala kuulla ollenkaan. Toisena puhelimen näyttö ottaa joskus kontaktivirheitä kun se on latauksessa, painallus rekisteröityy eri paikkaan kun oikea painallus jne.

Sitten vaan toivotaan että JB tulee pian 🙂
Kävin moton sivuilla taas ihmettelemässä, ja ovat uudistaneet päivitys -sivustoaan ja siellä seisoo nyt, että suomeen ei tulisi enään uudempaa androidia, vaan on jäädytetty tasolle 4.0.4 ICS, muualle eurooppaan ovat kuitenkin levittäneet 4.1.2 JellyBean:iä...

johtuuko tämä Saunalahden päätöksestä, ettei enää halua tukea "wanhaa" mallia? tai ylipäätään Motorolan puhelimia.

Osallistu keskusteluun