Näyttö ja asento Samsung jumissa

  • 16 heinäkuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 7787 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Otta atodella pattiin kun ei edes tiedä mitä termejä/sanoja pitäisi käyttää tästä ongelmasta tai hake eneuvoo verkosta. En todellakaan tiedä miten asian selittää. Samsung Galaxyn näyttö muuttui vaan kesken kaiken "väärään" eli "pystyasentoon. "Vaaka-asento" parempi. Ei vaan sa amillään takaisin. "pystyasento" on sellainen, että näppäimet jää vasemmalle ja merkki SAMSUNG-kirjaimet oikealle ja pitää katsoa tässä "asennossa". Vaikka mitä tekisi ei palaa oikeaan asentoon eli näppäimet ylhäällä. En tainnut osata selittää. Ehkä joku hoksaa vai pitääkö laittaa valokuva?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Moikka!:) Minulla on (Sony) asetuksissa kohta, josta valitaan näytön kääntöön liittyvät toiveet. Tila voi olla "pysty" tai "automaattinen kääntö".
Saan tuon valikon esiin, kun vedän sormella puhelimen ylälaidasta sen esiin. (ns pika-asetuksia). Tuosta mallista en ole varma, mutta kuulostaa omaan korvaan, että tuossa näytön käännössä on nyt häikkää. Sinulla on mahdollisesti "automaattinen" asetus päällä, mutta laite ei tunnista pystyasentoa. Siksi tilaksi olisi hyvä laittaa vain tuo "pysty".

Olisiko jollain tarkempia neuvoja tästä laitteesta?:)
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kysymys kuuluu myös, että millä hakusanalla haen ohjeen verkosta?? Suomeksi tai englanniksi. Koitan tutkia asetuksia vaikka siellä ei sen kummempa anäy.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Laittaa pysty? Vaakaa minä haen. Tää on siis Samsung tabletti. Mukavampi lukee vaakana.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
vedä sormella yläreunasta ja paina kohdasta näytön kierto,sillä pitäisi korjaantua.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Onnistui herra professori pappa ja tohtorinna tiude.

Osallistu keskusteluun