nokia 6 kokemuksia?


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
olisi kiva kuulla kokemuksia tuosta 2017 mallin nokia kutosesta. sillä punnitsen tässä honor 8, huawei p smartin ja tuon kutosen välillä. onko tehot todella niin heikot kuin arvosteluissa sanotaan?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Hei.

Mikään Android-puhelin hintaluokassa 199-399 ole huono. Itselläni 199 euron myöh. 149 euron J5 2016 ja kahden vuoden käytön jälkeen se on edelleen tehokas.

Arvioissa paneudutaan herkästi näihin asioihin. Unohdetaan se, että suurin osa ostajista ovat peruskuluttajia, jotka eivät tehoa vaadi. Millaiseen käyttöön puhelin tulee ?

Jos et pelaa tai tee muuta rasittavaa, niin Nokia 6 on varmasti hyvä puhelin. Sitä sai halvalla, kun uudempi malli tuli nytten, eli kannattaa harkita. Omakohtaista kokemusta ei ole.

Mutta kuuntele. Ei ne edullisetkaan puhelimet nykyään huonoja ole.

Kaikki riippuu tarpeesta. Millainen tarve on sinulla ?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Et kai vain viittaa J5:lla Samsung Galaxy J5? Valmistaja on tunkenut tuon vehkeen niin täyteen esiasennettuja sovelluksia, että J5 voi kuvailla älypuhelimeksi naamioituna peruspuhelimena. Eihän J5 voi asentaa juuri ensimmäistäkään sovellusta, kun muisti on jo niin täynnä, että puhelin alkaa herjaamaan päivitysten epäonnistuneen. Muistikorttikaan ei auta tilanteeseen, sillä esiasennettuja sovelluksia ei voi siirtää muistikortille.

Jos joku kysyisi minulta, haluanko Nokia 3 vai Samsung Galaxy J5, valitsisin välittömästi Nokia 3.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kyseessä on Samsungin malli, joka minulla on.

Se on J5 2016 joka on eri malli kuin J5. Tästäkin on jo J5 2017 malli, mutta en koe pakolliseksi päivittää sitä, joka toimii. J5 voi ollakin huono, mutta 2016:een mahtuu kyllä sovelluksia.

Aloittajalle suosittelen Nokia 6 tai Nokia 5 malleja (ei tältä vuodelta).

Nokia aloittanut Samsungit eli mallista julkaistaan aina vuoden mukaan. Tekee todella sekavaksi vertailun. Huaweita en itse lähtisi suosittelemaan, jos haluaa päivityksiä.

Ilmeisesti tehot ovat sinulle tarpeen, mutta arvostatko aitoa Androidia ja jatkuvia tietoturva- sekä ohjelmistopäivityksiä? Niitä tulee Nokiaan tämän tästä ja se on hyvää.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Jos tahtoo ihan raakoina numeroina noita kolmea aloituksen puhelinta vertailla, niin se onnistuu esim täältä 🙂 Toki osansa käyttöön tuo mukana se, että Nokiassa on natiivi Android ja Huawein puhelimissa päällä EMUI, eli ihan suoraan ei tehot skaalaudu välttämättä joka tilanteessa. Mutta numeraalisesti tuo Nokia 6 (2017) jää vertailussa heikoimmalle sijalle, käytäntöä en tiedä kun uusia Nokialaisia ei ole itsellä käsissä vielä paljoa ollut.

Puhelinta valitessa on tosiaan hyvä muistaa tuo, mitä tuossa jo sanottiinkin aiemmin, eli käyttötarkoitus ratkaisee paljon ja oman osansa tuo myös kokemus mitä älypuhelimista on kerinnyt tulla 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitetaas toinenkin, Matkapuhelinfoorumin VertaaPuhelimia.fi

Osallistu keskusteluun