Kysymys

Nokia 8 valo ei pala puhelun tullessa

  • 1 tammikuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 691 katselukerrat

Mikä vika/asetus vaivaa, kun tulee puhelu, niin ei näytössä pala valo. Tänään tuli uusi päivitys, sen jälkeen parin puhelu tullessa paloi, mutta sen jälkeen pysyy pimeänä. Muuten toimii. Olisko jossain asetuksissa vika, vai mikä??? Pitäis vissiin mennä Elisalle, mutta kunto selainen, että ei pääse kävelemään.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kerrotko vähän tarkemmin tästä ongelmasta?

Kun puhelin on vaikkapa pöydällä ja se soi, näyttö pysyy pimeänä? Vai pimeneekö näyttö vasta sitten kun vastaat puheluun ja viet puhelimen korvalle?

Oletko kokeillut käynnistää puhelinta uudelleen päivityksen jälkeen? Auttaako asiaan?
Jep, puhelin pöydällä, tai kädessä, kun puhelu tulee valo ei syty, mutta kun painaa sormitunnistinta, niin syttyy. Eilen latasin päivityksen, nii pari kertaa syttyi oikein. Tehdasasetukset tehty 2-3kertaa, aina n. pari kertaa toiminut. Kävin aamulla paikallisessa Elisassa, mutta kaveri ei osannut sanoa tuohon mitään. Kun ostin kun 8 tuli myyntiin, niin toimi kyllä aika kauan, en tiedä olenko jotain asetuksia töpänny vai.... Ei luulis että iso vika, kun painaa sormitunnistinta??
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Oletko päivittänyt puhelimen? Muillakin ollut samaa ongelmaa ja jossain olin lukevinani, että viimeisin päivitys (viime viikon puolella itse latasin), olisi auttanut asiaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Toki yksi vaihtoehto voisi olla läheisyysanturi. Jos se on mennyt rikki niin se on huolto hommia. Tämä tosin oli vain tavan tallaajan arvaus, viisaammat ottakaa kantaa 🙂
Moi, kyllä päivitetty oliko viime viikolla joku pieni, eilen joku isompi

Osallistu keskusteluun