Nokia 9 Pureview toimitukset ja saatavuustilanne

  • 13 maaliskuu 2019
  • 13 kommenttia
  • 1099 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1571 kommenttia
Nokia 9 Pureview -puhelimet ovat saapuneet varastollemme ja ensimmäiset puhelimet siis lähtevät matkaan 14.3.2019.

Valitettavasti olemme saaneet laitteita ennakoitua vähemmän ja kaikille ennakkotilanneille ei riitä laitteita ensimmäisestä saapuvasta erästä. Odotamme seuraavaa erää saapuvaksi torstaina 21.3.2019. Tiedotamme ennakkotilanneita henkilöasiakkaita tekstiviestitse laitteen toimituksen aikataulusta.

Pahoittelemme toimitusten viivästymistä!

13 kommenttia

No ei hätiä mitiä, onneksi vielä Nexus 6P toimii! Odottelemisiin! 🙂
Kiitos infosta! "Uuden Nokian aloittaessa" jäin jonottamaan ensimmäistä 6:sta. Jatkuvasti tuli uutta "infoa" viivästyksistä. Kun odottelun jälkeen otin ennakkotilauksen pois, tulikin melkein saman tien uusi Nokia 8. Lopulta minulla olikin siis TUURIA ! Nyt kerrottiin viikon lisäviipeestä. Hauskaa, jos se nyt pitäisi paikkansa.☺️
Markku, tän Ysin piti alunperin tulla markkinoille jo viime vuonna... Mutta siitäkin aikataulusta lipsuttiin... 😕
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Meillä on hyviä uutisia!

Saamme täydentävän erän laitteita ennakoitua aiemmin ja odotamme sitä saapuvaksi varastollemme vielä tämän päivän aikana. Tästä erästä laitteita riittää kaikille ennakkotilaajille ja lähetämme laitteet heti niiden saavuttua varastollemme 🙂
Meillä on hyviä uutisia!

Saamme täydentävän erän laitteita ennakoitua aiemmin ja odotamme sitä saapuvaksi varastollemme vielä tämän päivän aikana. Tästä erästä laitteita riittää kaikille ennakkotilaajille ja lähetämme laitteet heti niiden saavuttua varastollemme :)

Nonnii, voittajafiilis! 👍👍👍
No nyt on hyviä uutisia kunhan pitää paikkaansa.. Kiitoksia!! 👌😊
Nyt on ollut Ysi käytössä toista viikkoa ja hyvä laite se on ollut! Kiitokset Elisalle!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Niin ja pitää muistaa sekin, että Nokia 6 oli muistaakseni yllättäny kysynnällään valmistajan täysin ja se sotki koko toimituksen. Eiköhän siitä ole otettu opiksi ja nykyiset mallit tulee kohtuu ajassa varastoon 🙂

Ymmärtääkseni Nokia PureView 9 toimii ns. puhtaalla Androidilla eikä siinä siten ole mukana mitään valmistajan lisäämää turhaa tauhkaa. Tauhkaa, joka syö nopeutta, vie tilaa ja kuluttaa akkua. Onkohan asia todellakin näin? Mikäli on, tämä on hyvin todennäköisesti seuraava puhelimeni.

 

JA se tärkeempi kyssäri: Koska näitä puuhelistimiä saapuu taas Elisan valikoimiin? Pommittakaapas niitä jälleenmyyjiä nyt oikein kunnolla ja vaatikaa itsellenne tarpeeksi suuri määrä jäänsinisiä suomalaisia ysejä!

(Ei olisi kovin kivaa vaihtaa palveluntarjoajaa pelkän puhelinmallin puuttumisen takia.)

Kiitos!

-Sraak-

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Pahoin pelkään, että olet noin vuoden myöhässä hankintojesi suhteen. Malli ei saanut markkinoilla suurinta suosiota, koska se ei kyennyt tuottamaan “räpsäisen vain kuvan menetelmällä” riittävän tasokkaita kuvia. Laadukkaan kuvan saamiseksi olisi pitänyt kuvata käsisäätötilassa ja hieroa raakakuvaa lopuksi kuvankäsittelyohjelmalla. Massamarkkinoille ei näillä eväillä ollut asiaa. Epäilen, että maitsemasi mallin tuotanto on jo päättynyt, sillä uusia mallistoja tulee pukata markkinoille, että ala “kehittyisi”. 

En tiedä kuka omistaa patentit algoritmeihin, joita muinaiset Nokia 808 Pureview ja Nokia Lumia 1020 käyttävät. Varsinkin ensimmäinen tuottaa edelleen luonnollisenoloisia räpsyjä ilman turhia jälkikäpistelyitä. Toivoisin itse näkeväni 808:n uudelleensyntymän vaikka sitten HMD:n tuottamana. 

 

Käyttäjätaso 7

Pahoin pelkään, että olet noin vuoden myöhässä hankintojesi suhteen.

Taitaa olla useimmilta jälleenmyyjiltä jo loppu ja tuskin uusia tulee. Nokian (HMD) oma verkkokauppa laitetta näyttäisi vielä myyvän.

https://www.nokia.com/phones/fi_fi/nokia-9-pureview

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Mitä tuota matkapuhelinfoorumin säiettä olen seuraillut niin, ehken kuitenkaan yli kolmeasataa laittaisi enää kiinni tähän reilun vuoden ikäiseen edelläkävijään. Toki jokainen meistä voi sijoittaa euronsa vapaassa maassa aivan kuten haluaa. ;) Mitähän digikamerarunko ja yksi laadukas objektiivi maksaisivat..

Käyttäjätaso 7

 Mitähän digikamerarunko ja yksi laadukas objektiivi maksaisivat..

https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/11899c/Peilijarjestelmakamerat

https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/669b/Objektiivit

Osallistu keskusteluun