Kysymys

Nougat-päivityksestä ongelmia?

  • 9 joulukuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 470 katselukerrat

Päivitin tablettini (Samsung TAB A) käyttöjärjestelmän 7-versioksi. Sähköposti sekosi. Tuli ilmoituksia: Vähemmän turvallinen sovellus esti kirjautumisen. Ja: Palvelinvirhe.

Tosin kännykässä sähköposti lakkasi päivittymästä jo 3-4 päivää aikaisemmin. Tämä ei ollut sidoksissa Android-päivitykseen, jonka siis tein myöhemmin. Kännykässä ei ollut muita ongelmia kuin tuon päivittymisen jumiutuminen.

Tabletissa tulivat nuo kirjautumis- ja palvelin-herjat. Ihmettelen, miksi tuota "vähemmän turvallinen sovellus" ei kerrota mikä se sovellus on. Kun yritän kirjautua sähköpostiin, tablettiin tulee ilmoitus: "Tilille ei voi kirjautua". Kun annan salasanan kirjautumista varten, tulee ilmoitus "Palvelinvirhe". Enkä pääse siitä eteenpäin.

Googlesta tai Gmailista en löydä myöskään mitään opastusta ongelmiin. Peruisin tuon Android-päivityksen, jos se olisi mahdollista ilman enempiä ongelmia.

Mitä voin tehdä????

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kannattaa tuossa nyt koittaa melkeimpä alkuun poistaa tabletista tuon sähköpostin kirjautumistiedot ja määrittää ne sinne uudelleen. Voi olla että siellä on jokin bitti mennyt ns. vinoon tuossa päivityksen yhteydessä tilitiedon osalta. Mitä sähköpostiohjelmaa käytät?
Gmailia käytän. Tabletin sain jo kuntoon, mutta kännykkää en vielä. Kännykän sekoaminen on mysteeri, koska mitään erikoista ei ole sillä tehty. Normaalista Gmail-kuvakkeesta näen postit vain 4.12. asti. Jos menen reittiä Google - Gmail, niin näen myöhemmätkin viestit, tosin aika erilaisessa näkymässä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Hmm.. On kyllä kieltämättä kinkkinen ja tosi ikävä vaiva. Onhan Gmail -sovelluksessa uusin ohjelmistopäivitys?
Onko muille käyttäjille tullut vastaavia ongelmia uuden päivityksen jälkeen?
Tabletti temppuilee jälleen. Nuo "vähemmän turvallinen sovellus" -herjat ovat palanneet. Gmail-versio on 7.11.5, Google 7.17.25.21.arm ja sähköposti-niminen sovellus 4.2.43.0.

En kyllä ymmärrä, mikä tuo sähköposti on, kun se näyttää olevan eri asia kuin Gmail!!!
Olen ihan pihalla.

Osallistu keskusteluun