OnePlus 3 -käyttökokemuksia

  • 4 heinäkuu 2016
  • 83 kommenttia
  • 29471 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

83 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Täähän on ihan skeida luuri. Gmail ei toimi eikä myöskään hangouts. ilmoittaa että on ongelma google play palveluiden kanssa. Myöskään spotyfyyn ei voi ladata laitteen muistiin musiikkia matkapuhelinverkon kautta. Aivan susi. en ole näin huonoa puhelinta tavannut koskaan. edes nokian lumiat ei vedä yhtä pohjanoteerausta kuin tämä. Olen pettynyt.

Sama vika tällä heti uudekseltaan, kaksi päivää testailtu laitetta ja pari päivitystä tullut eikä mikään muuttunut. Löytyikö sinun laitteeseen ratkaisu resetoinnilla?


Tuohon yleensä auttaa Google+ sovelluksen poisto ja sitten Google Play Services:n tietojen tyhjennys ja sen jälkeen uudelleenkäynnistys
Ei ole Google+ asennettuna, mutta Google Play palveluiden tietojen tyhjennys ja uudelleenkäynnistys auttoi, kiitos vinkistä!
Kunniamerkki
Onko tuossa oneplus 3t mallissa joku suojalasi paikoillaa,vai pitäisikö siihen selainen asentaa jälkikäteen.
Onko tuossa oneplus 3t mallissa joku suojalasi paikoillaa,vai pitäisikö siihen selainen asentaa jälkikäteen.

Muovikalvo on valmiina näytössä. Lasikalvon voi tietenkin erikseen ostaa, monesti niissä on parempi tuntuma ja suojaakin hieman enemmän. Tässäkin vaan kun on kaarevat näytön reunat niin lasikalvo ei ihan reunoille asti ylety.

Koko näytön peittäviäkin kalvoja on, mutta niissä monesti "tartuntapinta" on ainoastaan ylä- ja alareunoissa > ei niin hyvä.
Viisi kuukautta takana, Laite on lunastanut suuriltaosin kaikki odotukseni. Kaikkein eniten olin iloinen siittä, että ei ollut ns. Valmistajan omia sovelluksia tungettu. Omasta mielestä ne lähinnä ovat akuntuhlaajia. K.o putiikin oma asiakaspalvelu on harvinaisen pätevää ja pikku änglishikin ei haittaa saavat siittä selvää. Oma laitteeni on tällä hetkellä matkalla puolaan lasin vaihtoon.
Muilla kokoemuksia k.o huollosta et tietää mitä odottaa?
Johan on ongelma.. tässä koittanut puhelinta ottaa käyttöön ja päivittää koko systeemi mut jumittunut tällaiseen kohtaan oikein huolella..

Johan on ongelma.. tässä koittanut puhelinta ottaa käyttöön ja päivittää koko systeemi mut jumittunut tällaiseen kohtaan oikein huolella..

Kävin ite hakemassa elisalta oneplus 3t. Heti ku puhelimen sain päälle laitoin päivittämään ja jökkäs samaan kohtaan. Koitettu kaikkia asioita mitä oneplussan foorumeilla neuvottiin mutta ei auta. Vein puhelimen elisalle ja näin meni sitten aivan tuliterä luuri huoltoon..
Samsung S5mini takuuhuoltojen jälkeen Elisa Oyj : n maksaman piene9n hyvityksen jälkeen LGe LG G4 32 Gt : en (tuolloin LG : n lippulaivamalli) .
Kumpikaan ei toiminut kunnolla kuin pari päivää takuuhuoltojen jälkeen , joten vaihdoin p : stä p : aan !
Nyt LG G4 32 Gt todettiin korjauskelvottomaksi joten sain valita takuun piirissä uuden luurin koska LG ei enää kuvioissa !
OnePlus 3T 64 Gt olisi mennyt päittäin mutta 40 € : n välirahallaä sain 128 Gt : n .
Nyt käytössä n . 11/2 kk ja 1 . luuri jossa ei ongelmia !
6 Gt RAM ja riittävän tehokas suoritin estävät takkuilut . Useita päivityksiä , mm . Android 7.0 > 7.1.1 sekä OxygenOS : n omia . Vain yksi pieni ongelma joka selvitetty .
Jos jtkn valittamista niin kuinka saan kaikki oikeinkirjoitusohjelmat pois päältä ?
Teksti- & sähköpostiviestit joskus varsin sekavia .
Kokoonsa nähden iso näytttö , johon tietysti erillinen panssarilasi sekä lompakko muun suojaksi !
USB-C 3.1 kaapelin lyhyys harmittaa mutta Wish/Geekin kautta löytyy 3 metrisiäkin 18W : Ia !
Eka puhelin johon vielä näinkin pitkään tyytyväinen !
Valintaa helpotti parin testin lukeminen !

Osallistu keskusteluun