Vastattu

OnePlus 7 Pro 5G 8GB/256GB -kännykän GPS:n tarkkuus

  • 2 January 2020
  • 6 kommenttia
  • 1202 katselukerrat

Moikka!

 

Osaako joku kertoa miten hyvä GPS OnePlus 7 Pro 5G 8GB/256GB -kännykässä on? Harrastan geokätköilyä ja mun puhelimessa tärkein ominaisuus olisi supertarkka GPS :slight_smile: .

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 2 January 2020, 14:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

Moikka @pkan ja tervetuloa OmaYhteisöön!

 

Itselläni ei OnePlussan luuria ole ollut käytössä koskaan, vaan viimeiset 10 vuotta on menty Applen laitteilla. Löytyykö meillä täältä OmaYhteisöstä jotakuta joka voisi kertoa kokemuksia OnePlussan GPS:n toimivuudesta :blush:

Käyttäjätaso 7

Moikka!

 

Osaako joku kertoa miten hyvä GPS OnePlus 7 Pro 5G 8GB/256GB -kännykässä on? Harrastan geokätköilyä ja mun puhelimessa tärkein ominaisuus olisi supertarkka GPS :slight_smile: .


Kuluttajalaitteissa on käsittääkseni consumer grade tarkkuus eli noin 10m. Jos laite tukee samanaikaisesti sekä GPS:ää , Galileota jne , niin hiukan se voi parantua.

Vain armeijoilla on military grade käytettävissä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

En ole vielä kohdannut yhtäkään nykyaikaista älypuhelinta, jolla ei geokätköily onnistuisi. Ainahan tuo etsiminen on hiukan epätarkkaa, ihan jo siksikin että kätkön tekijäkin on todennäköisesti katsonut koordinaatit puhelimella. Jos ne jo tuossa vaiheessa heittävät sen metrin pari, niin ei siinä tarkinkaan GPS enää tilannetta pelasta.

Itselläni on käytössä Oneplus 7 Pro (ilman 5G:tä) ja hyvin onnistuu geokätköily! :relaxed:

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2

ainakin oneplus 7 pro oli yksi ensimmäisiä puhelimia (sekä myös mitään kuluttaja gps vastaanottimia) joissa oli kaksitaajuus gps eli L1 ja L5  jne…. sekä siitä löytyy kaikki eri satelliittipaikannus tuet siis usan, eu, venäjän, kiinan, japanin jne… järjestelmille.

 

Sanoisin että parempaa puhelin gps vastaanotinta et saa mistään.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Kun sinun puhelimessa on kaksitaajuus gps niin se on tarkempi mitä sellainen puhelin jossa on vain yksitaajuus gps. Voit testata gps tarkuutta GPSTest nimisellä ohjelmalla, kun tiedät satelliitti kuvasta jonkin tarkan kohdan voit merkitä paikan satelliitti kuvaan ja sillä voi testata gps tarkuutta. Kännykän gps:llä voi päästä 0,5 - 3 metrin tarkkuuteen yleensä.

aika paljon vaikuttaa millainen paikka kyseessä, esim puusto yms. heikentää tarkkuutta. sekä ajallisesti kuinka monta sateliittia on käytettävissä.  Itseäni kyl nyt kiinnostais et oliskohan tuota 7t pro 5g mclaren versiota tulossa myyntiin?