Vastattu

OnePlus 7 Pro tietojen siirto

  • 21 marraskuu 2019
  • 5 kommenttia
  • 1460 katselukerrat

Ostin otsikon puhelimen, ja törmäsin aivan käsittämättömiin ongelmiin tietojen siirron kanssa. OnePlussan oma OnePlus Switch on täysin käyttökelvoton tuherrus.  Se ei toimi kuin siihen asti, että se saa yhteyden vanhaan Sony Xperia XZ Premiumiin, ohjelma näyttää siirrettävän tiedon määrän, ja siihen homma sitten jääkin. Kun painan aloita nappia, Switch palaa aloitusruutuun Sonyssa, eikä muuta siitten tapahdukaan.

 

Google Drivestä ei ole apua, Sonyn varmuuskopio kyllä näkyy OP:ssa, mutta mitään “tuo” toimintoa ei ole. Millä hemmetillä saisin edes yhteystiedot OP:lle?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JLuu 21 marraskuu 2019, 20:38

Yhteystiedot tulee automaattisesti jos ne on sulla ns googlesta kuten kalenteri, sähköposti yms

Ei siihen tuollaisia ohjelmia tarvita

 

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Yhteystiedot tulee automaattisesti jos ne on sulla ns googlesta kuten kalenteri, sähköposti yms

Ei siihen tuollaisia ohjelmia tarvita

 

Yhtystiedot ovat ainostaan Drive varmuuskopiona, ja vanhassa luurissa olisí paljon muutakin siirrettävää, kuten kuvia ja videoita.

Käyttäjätaso 5

Laita vanhassa puhelimessa päälle Google kuvat niin siirtyy automaattisesti pilveen eikä maksa mitään. Lisäksi voithan laittaa yhteystiedot myös googleen vanhalla laitteella.

Käyttäjätaso 5

Kun teet noin niin voit suoraan käyttää yhteystietoja millä laitteella vaan vaikka tietokoneella yms Lisäksi kuvia voit ladata suoraan koneella google kuvista

Sain siirrettyä kuvia aika hyvin muulla ohjelmalla. Kuva- ja videotauhkaa on sen verran, että niiden siirto netin yli kestää melko kauan. Viestien siirto  pitänee tehdä jollain muulla keinolla, koska Signal ei anna siirrellä ja kopioida vieste noin vain. Kiitos kuitenkin ohjeista.

Osallistu keskusteluun