Vastattu

Oneplus 8 pro ennakkotilaajan kuulokkeet

  • 19 May 2020
  • 4 kommenttia
  • 1004 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Ennakkotilasin oneplus 8 proon kuulokkeiden takia ja nyt sain kuulla että koska luvatut bullet wireless 2:t ovat loppu tilalle lähetetään halvemmat ja huonommat Bullet wireless Z:t elisalta.

 

Onko näin että se luvattu 100e arvoinen ennakkotilaajan etu käytännössä puolittuu?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Purnipsi 25 May 2020, 11:44

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Dele ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Bullet Wireless 2 kuulokkeiden loputtua tilalle ruvettiin tosiaan lähettämään noita Z malleja :) Pelkkä hinta ei kerro kaikkea, Z mallissa on akun kesto saatu entisestään suuremmaksi, Z mallissa löytyy IP55 luokitus ja toki tässä uudemmassa mallissa löytyy pikaparitus siinä missä aiemmassa mallissakin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tulipa paha muisto nokia 920 mallista ja siihen luvatusta fatboy latausalustasta .. Silloin ei tosin tarjottu mitään tilalle, vaan odotettiin kuukausia ..

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Onhan BWZ selkeästi edullisempi tuote ja siten heikompi kuin BW2. Erona mm. BWZ kodekki vain max. AAC kun BW2 tukee Aptx HD:ta. En osaa sanoa, onko pakko hyväksyä tuota heikompaa tuotetta lahjana. Itse ainakin yrittäisin saada BW2:et.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Nyt osaakin @Dele sanoa, nopea googlettelu auttoi:

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/markkinointi-ja-menettely-asiakassuhteessa/alennusmyynti-ja-tarjoukset/kylkiaiset-ja-lisaetumarkkinointi/

 

Jos mainoksessa ilmoitettua kylkiäistä ei saa ilmoitettuna aikana, kuluttaja voi vaatia sitä myyjältä. Kuluttajan ei ole pakko hyväksyä toista tuotetta mainostetun kylkiäisen tilalle.

 

Eli siis BWZ-kuulokkeita ei pidä hyväksyä jos nimeomaan haluaa BW2:et.