Vastattu

OnePlus5 ja sovellusten sulkeutuminen kun suojakotelon kannen laittaa kiinni .

  • 28 November 2017
  • 3 kommenttia
  • 2991 katselukerrat

Ongelma siis se, että ostin OnePlus 5 puhelimet itselleni ja tyttärelleni . Samassa yhteydessä hankin molemmille kannelliset suojakuoret . Olemme kovia pelaamaan erästä nimeltämainitsematonta peliä jossa pisteitä kertyy mm. paljon kävelemällä 😉 Kiusaa aiheuttaa se, että appi sammuu kun suojakotelon kannen laittaa kiinni eikä ura pelissä tuolloin etene . Osaisiko joku tietäjä kertoa, kuinka tai , onko se edes mahdollista saada puhelin pysymään aktiivitilassa kannen ollessa kiinni !? Taskutila asetuksista on päällä mutta ei auta tuohon.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 28 November 2017, 14:13

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro Doc69 ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Tuossa todennäköisesti saattaa olla jokin puhelimen virransäästöominaisuus kyseessä, mikä sulkee tuon sovelluksen näytön sammuessa/lukittuessa. Eli kannattaa asetuksista katsoa kaikki virrankäyttöön ja -säästöön viittaavat asetukset ja varmistaa sieltä, ettei tuo sovellus ole optimoitavien listoilla 🙂
Minulla loppui vähän oma virta kesken ratkaista ongelma ja hoidin sen pois päiväjärjestyksestä askartelemalla ,puhelimen mukana tulleen virtalukon klipsiin pienen pehmusteet , ja kun sen napsauttaa suojakannen yläkulmaan , näytön kosketusalueen ulkopuolelle, se estää kannen menemästä täysin kiinni , sovellus pysyy auki ja puhelimen voi laittaa huoletta taskuun 😎.

Sen verran kuitenkin syvennyin puhelimen asetuksiin ,että oletukseksi itselleni jäi sovellusten sammumisen syyksi kannen sulkemisen aktivoimaan lukitusnäyttöön siirtyminen ?? Pidän sitä kuitenkin hyvänä ominaisuutena puhelimen normi käyttöä ajatellen , onhan näyttö varsin helppo avata sormenjälkitunnistimella 🙂 Kiitos avusta !
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
OP puhelinta ei itselläni löydy, eli varmuudella en sen asetuksista uskalla sanoa, mutta Honor 7:lla ainakin on tuo virransäästön hallinta sovelluskohtaisesti. Eli pystyn siis määrittämään sovelluskohtaisesti, mitkä saavat jäädä päälle vaikka näyttö menee lukkoon 🙂