Kysymys

Ongelma Galaxy S kosketusnäytön toimivuudessa ladattaessa verkkolaturilla

  • 24 elokuu 2010
  • 1 kommentti
  • 1813 katselukerrat

Hei,

eli viestin otsikon mukaisesti Samsung Galaxy S (GT-i9000):n kosketusnäyttö ottaa huomattavasti heikommin käskyjä vastaan kuin pitäisi, kun puhelimen kytkee lennossa verkkolaturiin latautumaan. (Esimerkiksi tekstiviestiä kirjoitettaessa a- ja s-kirjaimia on vaikea painaa). USB-portista ladattaessa ei taas mitään ongelmia synny.

Kosketusnäytön optimiherkkyys palautuu, jos puhelimen käynnistää uudelleen sen ollessa latauksessa verkkolaturin päässä. (Kenties Android kalibroi itseään latausjännitteelle sopivaksi?) Olen kokeillut sekä mukana tulevaa laturia että 3. osapuolen microUSB-laturia ja eroa puhelimen käyttäytymisessä ei juurikaan ole.

Eli onko tämä ominaisuus, vai vika? Esiintyykö muilla saman puhelimen omistavilla vastaavanlaista?

1 kommentti

Ongelma taitaa olla ratkaistu...

Unohdin mainita alkuperäisessä viestissäni, että puhelimeni kosketusnäytön pinnalla oli oston jälkeen asennettu suojakalvo (PET-muovia, mitä lie.. uudelleenasennettava kalvo kuitenkin). Noh, päätinpä viimeisenä keinona ottaa sen irti ja nyt puhelin toimii oikein sekä laturissa ollessaan että ilman!

Harmi vaan sinänsä, sillä nyt ei oikein tiedä, minkälaista suojakalvoa tuon puhelinmallin kanssa uskaltaisi käyttää, jos mitään käyttökokemuksen huonontumatta...

Osallistu keskusteluun