Kysymys

Ongelmia Galaxsy S:ssän facebook synccauksessa!!!

  • 9 elokuu 2010
  • 8 kommenttia
  • 1952 katselukerrat

Menee hermot!!!! en saa millään facebook profiilikuvia syncattua mun puhelin muistioon, ei sit millään!!! antakees jottain ohjettta ym ym että saan kuvat näkysälle.

Kiitos jo etukäteen!!

8 kommenttia

Mulla on sama ongelma. Kun synkkaan niin tulee vain häiriöviesti että "sync is currently experiencing problems. It will be back shortly", eli facebook kavereiden synkkaus ei toimi, mutta facebook tapahtumien synkkaus toimii. En haluaisi synkata puhelinmuistiota facebook.mobilen kautta, haluaisin pystyä synkata Galaxyn omalla facebook toiminnolla.

Voisiko joku auttaa asiassa, mitä teen väärin? Tai onko olemassa joku hyvä facebook-synkkaus sovellus?
Kuvat sain nyt näkyville marketin ohjelmalla Facebook Sync.
Itsellä ainakin toimi synkkays ilman mitään lisäsoftia ongelmitta. Onhan teillä APN asetuksissa internet APN:n tyyppinä pelkästään Internet eikä esim Internet + MMS?
toi oli hyvä pointti!! mikäs polku on sinne APN asetuksii?
Asetukset -> Langattomat toiminnot... -> Matkapuhelinverkon asetukset -> Yhteyspisteiden nimet
Oikein se on.. Myöskään en saa dataa pois eli apn poispäältä marketin ohjelmilla vaan se menee ittestään takas päälle.. Menee hermo.
Joo vähän hämmentäväähän tuo on: samaa sync erroria pukkaa täälläkin, eikä yhteystietoihin tosiaan saa täten lisättyä fb-tietoja. Kuitenkin samaan aikaan toimii paitsi tapahtumien synkkaus kalenteriin, niin myös yhteystiedoissa näkyvään activities-välilehteen. Eli vaikka perus contacts-välilehdellä ei näy mitään merkintöjä Facebookin kontakteista, niin näiden henkilöiden statuspäivitykset kuitenkin näkyvät tuolla activities-lehdellä Twitter-päivitysten kanssa ongelmitta.
Eilen alkoi puhelimen integroitu Facebook sync toimimaan minulla, ihan itsestään. Reilun viikon oli toimimatta. Useilla ulkomaan foorumeilla on eilen raportoitu samaa, ilmeisesti vika oli Facebookin servereiden suunnalla ja nyt korjattu.

Osallistu keskusteluun