Kysymys

OP7, Android 10, ilmoitukset eivät näy ilmoitusalueella

  • 25 syyskuu 2019
  • 7 kommenttia
  • 337 katselukerrat

Eilisen järjestelmäpäivityksen myötä (Android 10:een) OnePlus 7 lakkasi näyttämästä ainakin AquaMailin ja Play-kaupan ilmoituksia lukitusnäytössä tai yläreunan ilmoitusalueella.

Onko vika kympin yleinen ominaisuus, enkö ole huomannut tehdä jotain päivityksen vaatimaa säätöä vai liittyykö bugi vain Oxygen OS:iin?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Voi liittyä päivitykseen tai Oneplussaan.

Androidissa voi kuitenkin ilmoitusten tulo tarkistaa. Kympissä on vielä käsittääkseni sellainen toiminnallisuus, että jos toistuvasti hylkäät ilmoituksia, niitä saatetaan näyttää vähemmän tai ei ollenkaan. Asetukset, Sovellukset ja ilmoitukset voi nähdä mitä on sallittu sovelluskohtaisesti.

Android Onessa ei vielä 10, joten en osaa sanoa onko polku muuttunut.

Nyt soi Da Tweekaz & Refuzion - Because Of You (Radio Edit).
Ysissäkin OP jo kyseli jatkotoimintaohjeita usein hylätyille ilmoituksille. Ilmoitusten pitäisi olla sallittu ja sovelluskuvakkeeseen pistemerkki kyllä ilmestyy.
Se unohtui mainita, että ilmoitukset näkyvät myös, jos vetää yläreunan "valikon" (mikä sen nimi nyt onkaan) alas, mutta kellon viereen yläreunaan ei ilmesty niitä pikkukuvia ilmoitusten merkiksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
10:ssä ilmoitukset on jaettu kahteen luokkaan: "tärkeisiin" ja "muihin" (jos nyt suomeksi ovat kun oma on englanniksi). Ohjelmakohtaisista ilmoitusasetuksista voi näitä säätää ja vaihtaa "luokkaa".

Siis "muut" luokan ilmoitukset eivät näy "pieninä kuvakkeina" vain alasvedettynä jne...
Kiitoksia. Tuo voisi olla syynä. Olen sähköpostin laittanut vähemmän tärkeäksi, ettei värise. Pitääkin tutkia miten saan ilmoitukset ylös pikkukuviksi ilman värinää... Sovelluksessa itsessään taisi olla tähän säätöjä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Sovelluksessa ja sitten puhelimen asetuksissa on kohta ohjelmille ja ilmoituksille.
Androidin asetus kävelee yli sovelluksen omista asetuksista. Ennen sain värinäilmoituksen vain tärkeiksi merkitsemiltäni lähettäjiltä tulevasta postista. Nyt joko kaikki värisevät tai ei mikään, vaikka asetuksen pitäisi olla erillinen eri lähettäjäryhmille.

P.S. Osaisiko joku suositella toimivaa alpha-numeerista näppäimistöä?

Osallistu keskusteluun