Vastattu

PITÄÄKÖ OLLA 100%

  • 4 kesäkuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 508 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Täytyykö samsung xalaxyn lataus mennä 100% onko hyvä ladata täyteen,vai voiko vain vähän ladata esim.60% kuluuko ja mikä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 4 kesäkuu 2018, 08:29

Jos puhelimen akun elinkaarta miettii, jotkut viisaat ovat sanoneet, että puhelimen akun kapasiteetti tulisi pitää mahdollisimman tasaisesti 50-85% välimaastossa. Tämä olisi akun kannalta se optimaalisin vaihtoehto. Jotkut ovat myös sanoneet, että puhelimen akun lataaminen täyteen toistuvasti ei olisi pitkällä aikavälillä kannattavaa, joskaan itse en ole huomannut tämän aiheuttavan minkäänlaisia ongelmia.Se, että akku päästetään jatkuvasti tyhjäksi tai lähes tyhjäksi ja ladataan sitten täyteen, saattaa rasittaa akkua ja lyhentää sen elinkaarta. Tästä syystä olisi hyvä latailla puhelinta säännöllisesti, aina kun siihen on mahdollisuus ja pyrkiä pitämään lataus vähintään aiemmin mainitussa vaihteluvälissä.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Jos puhelimen akun elinkaarta miettii, jotkut viisaat ovat sanoneet, että puhelimen akun kapasiteetti tulisi pitää mahdollisimman tasaisesti 50-85% välimaastossa. Tämä olisi akun kannalta se optimaalisin vaihtoehto. Jotkut ovat myös sanoneet, että puhelimen akun lataaminen täyteen toistuvasti ei olisi pitkällä aikavälillä kannattavaa, joskaan itse en ole huomannut tämän aiheuttavan minkäänlaisia ongelmia.

Se, että akku päästetään jatkuvasti tyhjäksi tai lähes tyhjäksi ja ladataan sitten täyteen, saattaa rasittaa akkua ja lyhentää sen elinkaarta. Tästä syystä olisi hyvä latailla puhelinta säännöllisesti, aina kun siihen on mahdollisuus ja pyrkiä pitämään lataus vähintään aiemmin mainitussa vaihteluvälissä.
Käyttäjätaso 4
Olipa erinomaista ja hyvää asiaa tästäkin. Epävarmuuteni meni tiehensä akun lataamisesta.
Ollos huoleton, poikas valveil on. Kiitos Dj-Gog
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ja tässä lisää infoa https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/ethan-pilaa-akkua-nain-alypuhelin-tulisi-oikeasti-ladata/6716988#gs.siA89Bg
Kannattaako tuollaista miettiä. Toki uuden puhelimen ostaja hetken miettii, mutta se on aivan turhaa. Kyllä ne akut kestävät. Ainoastaan siinä tapauksessa jos lataus näyttää 100% ja puhelin on lämmennyt lienee asiallista että ei lataa aivan täyteen. Mutta silloin on jo hieman vikaa, ei ne normaalisti lämpiä niin että kädellä tuntee.

Meillä laitetaan kaikki illalla lataukseen ja tunnin päästä ovat täysiä ja ne otetaan käyttöön aamulla. Telkkareissa on puhelimet olleet jatkuvasti latauksessa useamman vuoden (videopuheluita varten) ja aivan hyvin kestävät kun joskus niitä muuhun käytetään.
Käyttäjätaso 4
Hei. oli kyllä varmantuntuista tietoa sinulta, ja käyttäen olet todennut sen. Kiitos että kirjoitit palstakavereillekin, niin voimme toimia samansuuntaisesti. Tuulista kesää vaan sinnekin.
Hei. oli kyllä varmantuntuista tietoa sinulta, ja käyttäen olet todennut sen. Kiitos että kirjoitit palstakavereillekin, niin voimme toimia samansuuntaisesti. Tuulista kesää vaan sinnekin.

Hyvä että ymmärsit oikein, sitä voi mielenterveys kärsiä jos lataus prosentteja vahtii ja miettii.
Parhain terveisin, vaari vaan.

Osallistu keskusteluun