Vastattu

play-kauppa ei luo pikakuvaketta vaikka sovellus asennettu

  • 2 September 2019
  • 3 kommenttia
  • 2916 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
olen asentanut muutaman sovelluksen play-kaupasta (kännykkäni on Xperia XA1), asennus on onnistunut hyvin ja saan sovelluksen avattua, mutta en löydä mistään ko. sovelluksen pikakuvaketta, jotta voisin sovellusta käyttää helposti. Ehkä jossain on ruksi väärässä paikkaa, mutta en ole onnistunut löytämään sitäkään asetuksista. Missähän voisi olla vika.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 2 September 2019, 14:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Aloitusnäyttöön sovellukset eivät välttämättä automaattisesti putkahda, mutta sovellukset -listauksesta (josta voit myös lisätä aloitusnäyttöön) pitäisi löytyä kaikki puhelimeen asennetut sovellukset.

Lisätään tähän vielä se, että ko. toiminto löytyy ainakin Samsungista pyyhkäisemällä aloitusnäytöstä ruutua alhaalta ylös.
Käyttäjätaso 1
Kiitos, sieltä se löytyi!
Voit myös kokeilla saada uudet sovellukset automaattisesti kotinäyttöön.
Asetus löytyy ainakin osassa puhelimista menemällä kotinäyttöön, ja pitämällä valikkonäppäintä pohjassa (neliön muotoinen painike näytön alalaidassa)

Tämän jälkeen tulee eri vaihtoehtoja kuten widgetit, taustakuvat ja kotiasetukset. Mene kotiasetuksiin ja katso olisiko siellä vaihtoehto "lisää kuvake aloitusruutuun" tai vastaava.

Ps. Löysin keskustelun aiheesta Sonyn sivuilla ja siellä kerrottiin, että kyseinen asetus ei ole saatavilla Sonyn uusimmissa järjestelmäversioissa. Voi siis olla, että automaattista lisäystä ei ole saatavilla puhelimeesi.