Vastattu

Puelinumeron esto-toiminnan katoaminen

  • 14 kesäkuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 505 katselukerrat

Android-puhelimessani on Elisan turvapaketti, johon aikaisemmin kuului puhelinnumeron esto-toiminta. Siihen olin kerännyt parinsadan ei-toivotun puhelinmyyjän puhelinnumeron. Eilen tapahtuneen puhelimen käytöjärjestelmän päivityksen myötä tämä toiminto katosi puhelimesta - miksi? Tosin voin nytkin laittaa numeron torjuntalistalle klikkaamalla saapuneet-puhelut- osiossa numeroa ja valitsemalla ”block number”-asetuksen (torju numero), mutta uhkana on, että alan taas saada puheluita käyttämästäni etsoluettelosta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vanillja 17 kesäkuu 2019, 13:59

Moikka @Valverde!Nyt kyllä kuulostaa erikoiselta. En ole itse kyllä tuommoiseen ominaisuuteen turvapaketissa törmännyt, että sen avulla pystyisi numeroita estämään tietyistä numeroista ja tuo turvapaketti on itselläkin käytössä kyllä ollut jo pidempään. Mitä kautta siis pääsit tuollaista listaa muokkaamaan? Yleensähän älypuhelimissa tuo toiminto löytyy ihan valmiina itse puhelimesta ja pääset numeroita lisäämään tuonne puhelimen omaan estolistaan.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Moikka @Valverde!

Nyt kyllä kuulostaa erikoiselta. En ole itse kyllä tuommoiseen ominaisuuteen turvapaketissa törmännyt, että sen avulla pystyisi numeroita estämään tietyistä numeroista ja tuo turvapaketti on itselläkin käytössä kyllä ollut jo pidempään. Mitä kautta siis pääsit tuollaista listaa muokkaamaan? Yleensähän älypuhelimissa tuo toiminto löytyy ihan valmiina itse puhelimesta ja pääset numeroita lisäämään tuonne puhelimen omaan estolistaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
@Valverde saitko selville mitä kautta tuota listaa muokkasit? Ja onko estolista saatu päivitettyä?

Osallistu keskusteluun