Vastattu

Puhelin lukittu - mikä avuksi?

  • 17 tammikuu 2018
  • 11 kommenttia
  • 7126 katselukerrat

miten saan puhelimesta kun on android järjestelmä lukittu en saa puhelinta auki
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 17 tammikuu 2018, 21:16

Jos SIM -kortin PIN -koodia ei ole muutettu, on se oletuksena 1234 tai 0000.Jos PIN -koodi on muutettu, pitäisi käyttäjän itse muistaa koodi tai tarvittaessa kirjoittaa se jonnekin muistiin. Sama pätee muihin tarvittaviin salasanoihin ja suojakoodeihin yms.Jos ja kun PIN -koodin syöttää riittävän monta kertaa väärin, kysyy PUK -koodia. PUK -koodin löytää OmaElisasta tai SIM -kortin kehyksestä, mikäli kyseessä on prepaid -liittymä.
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Onko puhelimessa siis salasana kysely, joka estää käytön vai kenties SIM kortin PIN-koodi? Lisätiedot auttaisivat.
kyllä on
sim pin koodia kysyy
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Jos SIM -kortin PIN -koodia ei ole muutettu, on se oletuksena 1234 tai 0000.

Jos PIN -koodi on muutettu, pitäisi käyttäjän itse muistaa koodi tai tarvittaessa kirjoittaa se jonnekin muistiin. Sama pätee muihin tarvittaviin salasanoihin ja suojakoodeihin yms.

Jos ja kun PIN -koodin syöttää riittävän monta kertaa väärin, kysyy PUK -koodia. PUK -koodin löytää OmaElisasta tai SIM -kortin kehyksestä, mikäli kyseessä on prepaid -liittymä.
kysy niitä ilmoitti että ovat vääriä vaikka on ovat oikeinen lukittu on puhelimen avaa sen pitäs kysyä ekana pääsykoodia mutta ei kysy ilmoittaa vaanettä on lukittu
Käyttäjätaso 3
Mikä puhelinmalli?

Onko PIN-koodin kysely pois käytöstä?

Esim Honor 8 näyttö on lukittu, niin avattaessa lukee että "anna PIN-koodi" vaikka kyse on näytön lukituksen avaamisesta

käynnistyksen jälkeen se pyytää "anna SIM-kortin PIN1"
Puhelimeni Huawei P9 Lite "Androi- järjestelmä. Käyttäjä tiedot on lukittu" Laite kysyy Pin1 koodia, jota ei suostu hyväksymään. Mitä tehdä?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kun näpyttelet PIN koodin kolmesti väärin, alkaa laite kysymään PUK koodia. PUK koodin löydät OmaElisasta. http://elisa.fi/puk PUK-koodin asettamisen jälkeen pääset sitten asettamaan uuden PIN-koodin.
Kun ongelma on se, että laite antaa vain YHDEN kerran antaa Pin-koodin, jonka ok-kuittauksen jälkeen ruudulla vilahtaa joku puhekupla, jonka ilmoitusta ei ehdi lukea; seuraavaksi tulee numeronäppäimistö, jossa vasemmalla alhaalla on "Hätäpuhelu" ja oikealla "Palaa".... ja ylhäällä kulkee sama banneri pin-koodin antamisesta.... Eli asian ydin on siinä, että laitetta ei saa tilaan, jossa kysyisi PUK-koodia, koska menee edellä mainittuun tilaan ensimmäisen yrityksen jälkeen. Jos yrittää useammin, niin ilmoittaa, että kokeile seuraavan kerran 10 minuutin kuluttua. Jokainen yrityskerta vaatii puhelimen uudelleen käynnistyksen, koska muutoin menee edellä mainittuun hätäpuhelu-tilaan.....
eli turha laittaa tuota PUK-tietojen löytymislinkkiä, koska PUK-koodit on tiedossa, mutta laite ei päästä kuittaamaan PIN-koodeja, jotta saisi sen tilaan, jossa PUK-koodeista olisi hyötyä.... auttakaa oikeesti, kiitos!
Käyttäjätaso 3
Onko sinulla nyt puhelin lukittu pinnillä, vai onko se simmin pin mitä kysytään?
Laita virrat pois, ota simmi pois luurista ja käynnistä uudelleen. Kysyykö pin-koodia?
Jos kysyy niin silloin puhelin on lukittu/suojattu pin-koodilla (veikkaisin tätä kun sanoo että yritä 10 min päästä uudelleen, sim-pin jos olisi kyseessä nii ei ole tuollaista aikajuttua)

Jos tämä case kyseessä ja pin mystisesti unohtunut/vaihtunut/joku muu,niin etsi netistä tieto miten tehdään puhelimelle factory reset. Ja kaikki tiedot menee sen sileän tien, mutta saatpa puhelimen käyttöön...

Jos sim ei puhelimessa eikä kysy pin-koodia, niin silloin veikkaisin että sim rikki. Voin olla ihan väärässäkin...
ja sitä mahdollisuutta ei ole että laite haluaa poistaa puhelimen lukituksen pysymällä pin koodia?
Joissain android puhelimissa tulee sama teksti kaksi kertaa peräkkäin käynnistyksen yhteydessä (anna pin) toisella tarkoitetaan sim kortin pin koodia ja toisella puhelimen näyttölukitusta.Yleensä siinä järjestyksessä että ensimmäisellä kerralla tulee antaa sim kortin pin ja toisella puhelimen asetuksissa luotu näyttölukituksen koodi/salasana.Itse etenisin niin että puhelimesta virrat pois,sim kortti pois puhelimesta ja puhelimen käynnistys niin tässä tapauksessa tulee antaa näyttölukituksen koodi koska laitteessa ei ole sim korttia,jonka jälkeen sammuttaisin puhelimen ja laittaisin siihen toisen sim kortin ja käynnistys ,ensimmäinen pin kysely niin annetaan sim kortin pin ja sen jälkeen näyttölukituksen koodi.

Osallistu keskusteluun