puhelinten vaihto

  • 8 kesäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 190 katselukerrat

Moro, ostin 1-32.8-11.2015 Alcatel Onetouch Idol 3:n (2 vuoden takuu). Ja nyt se on jo todella hidas, esim kun kirjoitan YouTuben hakuun jotain niin menee ainakin 7 sekunttia lataamiseen. No kuitenkin kuulin että puhelimia voi vaihtaa jos takuu on vielä voimassa, pitääkö tämä paikkaa? Ja jos voi, niin miten?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ongelman aiheuttajia voi olla useita:
- sovellus takkuilee - asenna uudelleen
- verkko takkuilee - kokeile myöhemmin uudelleen
- puhelimen järjestelmä takkuilee - tee soft reset
- puhelimen järjestelmä takkuilee edelleen - tee hard reset (tätä ennen kaikki data kuten kuvat ja yhteystiedot talteen sillä ne poistetaan laitteesta)

Laitteiden takuu kattaa yleensä vain fyysiset viat ja näissä tapauksissa laitteet pääsääntöisesti huolletaan. Ohjelmistoviat eivät kuulu takuun piiriin. Myöskään itse aiheutetut laiteviat eivät kuulu takuuseen. Tällaisia vikoja ovat mm. pudotuksesta/puristuksesta ja liiallisesta kosteudesta aiheutuneet viat.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siinähän tulikin jo kattava selitys yllä:)

Laitteet tosiaan huolletaan pääsääntöisesti. Kannattaa siis toimitella laite huoltoon Elisan myymälän kautta tai suoraan postittamalla huoltoliikkeelle (http://mobylife.com/fi/huoltoon-toimittaminen) takuukuitin kera. Päätös laitteen kohtalosta tehdään sitten huollossa. 🙂
Selvä.

Osallistu keskusteluun