Kysymys

Puhelut ohjautuu satunnaisesti vastaajaan

  • 2 October 2018
  • 4 kommenttia
  • 1885 katselukerrat

Moi

Laitteena Nokia 7 Plus DualSim, sisällä oma ja firman SIM, molemmat uusia. Ongelmana että puhelut ohjautuvat satunnaisesti vastaajaan kummaltakin puolelta, aina jompi kumpi kortti toimii normaalisti. Puhelut ulos toimivat kuitenkin normaalisti. Kokeilin samoilla SIMmeillä vanhalla WindowsPhonella ja toimivat normaalisti. Onko kellään vastaavia kokemuksia? Mahtaako olla laitevika/-ominaisuus?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Oliko myös vanha Windows-puhelin dualsim?

Olethan ottanut huomioon, että valtaosa dualsim-puhelimista on dual-standby-malleja. Kortit toimivat yhtä aikaa ainoastaan valmiustilassa. Puhelun ja tiedonsiirron aikana vain toinen sim-korteista voi olla yhteydessä matkapuhelinverkkoon.
Joo, myös vanha oli dualsim (Lumia640). Puheluita tai tiedonsiirtoa ei ole käynnissä ja silti puheluita menee vastaajaan. Yleisin tapaus on että ensimmäinen puhelu (esim. työkortille) tulee aamulla läpi ja sitten ei muutamaan tuntiin tule muita. Joskus auttaa puhelimen buuttaaminen, joskus taas toisen simkortin sulkeminen tai mobiilidatan siirtäminen toiselle kortille.
Sama vika, privana dns ja firman Elisa joka meni aiemmin satunnaisesti vastaajaan kunnes vaihdoon vastaajanumeroksi dna privan niin tulee ees puhelut perille.. Luurin asetukset tarkasteltu ja Elisan aspa resetoi liittymän eikä apua.. Kun ohjautui vastaajaan niin viesti siirrosta tuli tuntien tai päivien jälkeen

Aiemmin Huawei Honor7 vuosia eikä ongelmaa
Ratkaisu löytyi, kun toinen sim käyttää mobiilidataa / jotain muuta niin samaan aikaan toinen ei toimi 4G:ssä ja puhelut ohjautuvat vastaajaan, ratkaisu oli pakottaa toinen korteista käyttämään 3G:tä ja nyt voin surffata netissä ja vastaanottaa puheluita toiselle numerolle samaan aikaan..

Vanhemmissa puhelimissa piti valita kumpi on 4G ja kumpi 2/3G mutta tässä ei tarvitse vaikkei ne toimikaan yhtäaikaa:)