Vastattu

S6 edgen akku

  • 17 heinäkuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 191 katselukerrat

Tilasin täältä 3kk sitten samsung galaxy s6 edgen ja nyt tämän kyseisen puhelimen akku on todella heikko. Täysi akku kestää sen 3-6 tuntia, minkä ei pitäisi olla normaalia. Meneekö akku takuuseen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 17 heinäkuu 2016, 14:37

Puhelin kannattaa tosiaan ensimmäiseksi palauttaa tehdasasetuksiin. Tätä ennen kuitenkin kaikki tärkeä data (esim. valokuvat) talteen vaikkapa Google Driveen tai vastaavaan pilvipalveluun. Tehdasasetusten palautus poistaa laitteesta kaiken käyttäjän datan.Jos tuo toimenpide ei auta, pitää puhelin laittaa huoltoon. Se, että korjataanko puhelin takuun piirissä vai joudutko maksamaan huollosta, riippuu aivan täysin viasta ja sen aiheuttajasta. Jos kyseessä on puhdas tekninen vika, pitäisi huollon mennä takuuseen. Jos vika on kuitenkin aiheutunut laitteen huolimattomasta tai vääränlaisesta käytöstä - eli vika on käyttäjän itsensä aiheuttama, ei vika mene takuuseen. Tämän asian voi päättää ainoastaan maahantuojan/valmistajan valtuuttama huoltoliike.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Oletko kokeillut resetoida laitetta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Puhelin kannattaa tosiaan ensimmäiseksi palauttaa tehdasasetuksiin. Tätä ennen kuitenkin kaikki tärkeä data (esim. valokuvat) talteen vaikkapa Google Driveen tai vastaavaan pilvipalveluun. Tehdasasetusten palautus poistaa laitteesta kaiken käyttäjän datan.

Jos tuo toimenpide ei auta, pitää puhelin laittaa huoltoon. Se, että korjataanko puhelin takuun piirissä vai joudutko maksamaan huollosta, riippuu aivan täysin viasta ja sen aiheuttajasta. Jos kyseessä on puhdas tekninen vika, pitäisi huollon mennä takuuseen. Jos vika on kuitenkin aiheutunut laitteen huolimattomasta tai vääränlaisesta käytöstä - eli vika on käyttäjän itsensä aiheuttama, ei vika mene takuuseen. Tämän asian voi päättää ainoastaan maahantuojan/valmistajan valtuuttama huoltoliike.

Osallistu keskusteluun