Sähköpostin asetukset android

  • 13 huhtikuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 2893 katselukerrat

Ei kyllä onnistu sähköpostin asetukset ,samsung galaxy s7,sen videon ohjeella mikä elisan sivuilla!!!
Tietäiskö joku miten?:?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tietäiskö joku miten?:?

Joku saattaa jopa tietämättäänkin tietää, mutta sitähän ei voi vielä tietää, ennen kuin edes vähän olet avannut ongelmaasi.

Josko vähintäänkin kertoisit alkuun, että mikä sähköposti sinulla on? Minne olet sitä haluamassa asentaa? Miksi et ole onnistunut siinä, mitä sitten oletkin jo yrittänyt tehdä? Mitä olet yrittänyt tehdä, ja mihin se kaatui?

Näillä voisi päästä ainakin vähän alkuun 🙂
Siis tarkoitan,,että samat säköpostit jotka tulevat läppäriin ,,tulisivat myös puhelimeen..:),,edellisellä samsungilla sain sen laitettua ,vaan en tässä..mutta ehkäpä kokeilen uudestaan,,en muista mistä se valitti,,kun ei onnistunut..:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Yhä olisi syytä vähintäänkin saada tietää, että mikä sähköposti sinulla on ja mitä sähköpostiohjelmaa puhelimellasi yrität käyttää.

Jos kokeilet niitä asetuksia laittaa uudestaan kuntoon, ja kerrot sitten tarkemmin, että mihin kohtaan tyssäsi ja mistä syystä. Näillä tiedoilla olisi sitten ainakin vähän helpompi yrittää jotain ehdotuksia ongelmaan keksiä täälläkin päässä 🙂
,,tiliä ei voi määrittää/ annettu väärä käyttäjänimi tai salasana,tai tällä tilillä ei ole annettu oikeuksia POP3/IMAP-tilien käyttöön.tarkista tilisi asetukset tai ota yht,palveluntarjoajaan. menee hermo ! ..:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Yhä vain vielä uudestaan;

1.) Mikä sähköposti sinulla on?
2.) Mitä sähköpostiohjelmaa käytät?

Osallistu keskusteluun