Säilytä aina One Plus puhelimen IMEI-koodi

  • 5 maaliskuu 2018
  • 0 kommenttia
  • 859 katselukerrat

Jos One Plus puhelimeesi tulee joku tekninen vika, kannattaa säilyttää puhelimen IMEI-koodi tallessa, jotta huolto voi sitten helpommin aktivoida puhelimen uudelleen, jos se jostain syystä kaatuu ja menee mykäksi. IMEI-koodi pitäisi löytyä pakkauksesta,joten säliytä pakkaus. Toinen suositeltava tapa on ostaa One Plus Elisalta laskulla, jolloin sen voi tunnistaa liikkeessä myöhemmin henkilötunnuksella. Muussa tapauksessa kuulemma menee vaikeaksi.
Minunkin 3T puhelimeni sulkeutuu tai mene lukkoon valitettavan usein kun pidän sitä vyökotelossa.
Jotta voit tarvittaessa aktivoida sen omatoimisesti, sinun tarvitsee aktvioida android- ja sim-pinnien lisäksi myös kolmas salasana jota kone vaatii tällaiseen tilaan joutuessaan, muuten olet vaikeuksissa.

Positiivista on se että jo 3T :n muistikapasiteetti on todella riittävä eikä se tukehdu kovassakaan käytössä. Vaimollani on 5T ja siinä on tilaa vielä enemmän.

Elisalla asioidessani kysyin myös 3T:hen koteloa, ja myyjä ilmoitti että 3T:n lisähärpäkkeiden valmistus loppui kun Ons Plus 5 T tuli markkinoille. No jos katsot netin verkkokaupoista, niin kaikenlaisia koteloita yms on kosolti tarjollla sitä kautta. Elisan oma käyttäytyminen ihmetyttää sikäli että luulisi heidän kantavan vastuuta lisälaitetarjonnasta omassa yksinmyynnissään olevien mallien osalta??

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun