Vastattu

Samsung Galaxy 4 Active, tehdasasetukset ja taskulamppu hukkui

  • 21 August 2015
  • 4 kommenttia
  • 10900 katselukerrat

 Latasin tehdasasetukset täällä olleen ohjeistuksen mukaisesti..ja ensin oli vaikeuksia saada Bluetooth toimimaan (mutta onnistui!) ja nyt sitten kateissa taskulamppu. Se oli tarpeellinen ja nyt useamman kerran käynyt asetuksissa valikoita läpi ja ei vain löydy. En halua hakea play-kaupasta mitään mainoksia syytävää ohjelmaa
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 31 August 2015, 12:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Meikku2005 kirjoitti:
 Latasin tehdasasetukset täällä olleen ohjeistuksen mukaisesti..ja ensin oli vaikeuksia saada Bluetooth toimimaan (mutta onnistui!) ja nyt sitten kateissa taskulamppu. Se oli tarpeellinen ja nyt useamman kerran käynyt asetuksissa valikoita läpi ja ei vain löydy. En halua hakea play-kaupasta mitään mainoksia syytävää ohjelmaa

Sivulta Testissä: Samsung Galaxy S4 Active – sporttinen galaksi

löytyi tällainen teksti:

"LED -salama toimii myös taskulamppuna. Taskulamppu toimii äänenvoimakkuuden säätimestä, kun laite on lukittu. Ehkä olen kämmännyt jotain, mutta ainakin minun piti aina laittaa näyttö kertaalleen päälle ja sammuttaa uudelleen ennen valon saamista esille."
valitettavasti tuosta vastauksesta ei minulle ollut apua ollenkaan. (vastaavaa olen lukenut monesta paikkaa, mutta ei vaan auta. Ohje ei ole tehdasasetusten jälkeen tapahtuvaan käyttöönottoon). Puhelimessani toimii kyllä kamerassa salama, mutta taskulampuksi sitä ei edelleenkään saa. Ja on muutama henkilö väittänyt että "kyllähän siinä on" ja "anna kun näytän", mutta eipä ole nuokaan sitä löytäneet. Sitä ei vaan ole, katseli sitten asetuksista mistä vaan. Ei löydy, ei ole. Applikaatiota en ota koska sisältää mainoksia.

Kerrattakoon vielä että ennen tehdasasetuksia siis tuo taskulamppu oli laitteessani Samsung Galaxy 4 Active.

Joku näköjään kiitellyt eli joku uuden laitteen ostaja saanut apua. Minä en, sekä tämä ongelmani edelleen ratkaisematta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En tiedä miten on Samsungin luureissa, mutta kaikissa puhelimissahan ei ole edes varsinaista sovellusta taskulampulle. Eli sitä ei löydy mistään puhelimen asetuksista. Taskulamppu tulee käyttöön jollain tietyllä näppäinyhdistelmällä, ja samalla toiminnolla sammuu, mutta sitä ei pääse säätämään tai muokkaamaan mistään sen kummemmin.

Onhan sinulla kaikki päivitykset puhelimessa ajantasalla? Ja toimiiko ne näppäimet varmasti, joilla taskulamppu pitäisi saada käyttöön? Äänenvoimakkuuden säädöstäkö se oli tarkoitus painaa? Toimiiko äänevoimakkuudensäätö pelkästään?

Mikäli fyysistä vikaa (esim. em.) ei puhelimesta löydy, niin seuraavaksi kannattaa varmaan resetoida puhelin. Siitä seuraava askel on yrittää palauttaa puhelin vielä kerran. Ja sitten se onkin varmaan jo huollon paikka, jos et mitään erillistä sovellusta siihen kerta halua ladata..

P.S. Onko ihan poissuljettu joku 1-2e arvoinen taskulamppusovellus, jossa ei mainoksiakaan olisi. Varmasti se ainakin huoltoa halvemmaksi tulisi.
Käyttäjätaso 3
S4 Activen oma taskulamppu löytyy pienoisohjelmien puolelta. Pidä sormea näytöllä, kunnes puhelin värähtää ja valitse lisää pienoisohjelma. Etsi taskulamppu ja vedä se haluamaasi kohtaan näytöllä.