Kysymys

Samsung Galaxy Note: 5,3 tuuman älypuhelin stylus-kynällä

  • 19 heinäkuu 2011
  • 92 kommenttia
  • 7583 katselukerrat

5.3 tuuman näyttö. Sopii ehkä naisten käsilaukkuihin.

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2011/07/18/samsung_esittelee_galaxy_s_ii_n_isoveljen_syksylla_galaxy_q

92 kommenttia

Nyt se on sitten julkaistu

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2011/09/01/samsung_galaxy_note_5_3_tuuman_alypuhelin_stylus-kynalla
Puhelin käytössä videolla

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2011/09/06/videolla_galaxy_note_kasittelyssa_ja_huippupisteet_quadrant-testissa

Taitaa olla vähän liian iso? Tuleekohan Saunalahden valikoimiin?
Käyttäjätaso 1
Aikamoinen näyttö kooltaan ja resoluutioltaan! Tuossa jää iPhone 4:n retina displaykin toiseksi, varsinkin kun tuo on amoled-näyttö. Koko kyllä hieman arveluttaa mutta niin arvelutti 4,27" kokokin ennenkuin hankin SGS2:n. Kyllä tuollaiselta kelpaisi Kindle-kirjoja lukea. Tosin Note tulee kauppoihin ensi vuoden alkupuolella ja saattaa olla että 3D-näyttöiset kännykät ovat se ensi vuoden juttu ja voi tulla tuotakin houkuttelevampia malleja markkinoille.
Käyttäjätaso 3
Itselle tuo olisi ainakin listalla ykkösenä. Toivotaan että tulee SL:lle valikoimiin heti kuin mahdollista. Eihän tämä SGS2:n näyttökään mikään pieni ole, mutta minusta isompi näyttö on aina mukavampi käyttää siihen asti kun se mahtuu taskuun. 7" Tab on aivan loistava laite, mutta alkaa näyttää ikäänsä tuo single-core prosu nykysoftien kanssa. Ja kuulokkeen puuttuminen on miinusta. Silti ehdottomasti lempparilaitteeni. Note kävisi kuin nenä päähän isomman näyttönsä kanssa, joka vielä kaiken lisäksi on SuperAMOLED+, eikä LCD, kuten Tabissa.
Viimenki puhelin, jolla voi oikeesti surffailla ja kattella leffoja, sekä kauan odottamani kosketuskynä mukana! Näillä nakeilla Galaxy ässää tökkineenä on kaivannut vanhaa HP:n ipaqqia, jolla onnistu kirjottaminen noin 3x helpommin ja 9x nopeemmin..

Ja sitten huonoihin uutisiin:
Samsung has announced the price for the Scandinavian countries and it doesn't look good. The Galaxy Note will be sold in Denmark in November for 5,600 Danish krone, which is approximately $1,066 ( 750). Meanwhile, Norway will be getting it for 5,700 Norwegian krone ($1,052, 742), Sweden will get it for 6,000 Swedish krona ($929, 655) and Finland will get it for 799 ($1,133)
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_hits_new_high_in_benchmarks_and_pricing-news-3099.php

Täytyy toivoo vähän parempaa todellisuutta tai sit pitää hakee hurreista.. :(
Saunalahti, hop hop!
Käyttäjätaso 3
Aika rankka tuo hintaero Ruotsi vs. Suomi... Yllättäen Suomalaislta vedetään taas eniten rahaa 😞
Note tulossa Suomeen marraskuun lopussa ainakin DNAn ja Soneran kautta. Onkohan tulossa Saunalahden valikoimiin?
Itseäkin tuo kiinnostaisi että onko tulossa saunalahden valikoimiin tämä samsung galaxy note.
Käyttäjätaso 3

Itseäkin tuo kiinnostaisi että onko tulossa saunalahden valikoimiin tämä samsung galaxy note.


Enpä tiiä, onko tuo nyt niin tärkeää, ellei halua liittymää ottaa mukana. Näyttää tuo Saunalahden hintapolitiikka olevan tällä hetkellä sen näköistä, että ei kannata puhelinta Laamalta hankkia. Samalla rahalla saa pinkeiltä miehiltä parempaa tavaraa, tai samaa tavaraa huomattavastikin halvemmalla.. vrt. esim SL: Galaxy Ace 10.90 /kk, Pinkit Miehet: Galaxy S+ 11 /kk (tahi Galaxy Ace 9 /kk)... En tuossa kohtaa nyt edes miettisi, että kumman noilla hinnoilla ottaa... Jos siis pelkkää luuria hankkii. Jos on aikeissa pitää vanhan liittymänsä ja hankkii vain luurin, niin en tällä hetkellä kyllä SL:ltä ottas, sen verran on suolaa hinnoissa, että riipii.

Jos taas liittymää samalla kyttää, niin sitten Laamakauppaan, Pinkeiltä Miehiltä en kyllä liittymää ottas käyttöön.
Tätä en kyllä tilaisi aivan sokkona. On sen verran kookas luuri, että pitäisi päästä testailemaan ..... sopiiko käteen lainkaan.
Käyttäjätaso 3

Tätä en kyllä tilaisi aivan sokkona. On sen verran kookas luuri, että pitäisi päästä testailemaan ..... sopiiko käteen lainkaan.


Ehdottomasti, ellei ole isompaa luuria ikinään käyttänyt. On sen verran era tällä ja esmes iPhonella (tai ihan jopa SGS/SGS2) koossa, että ihan erilaisesta laitteesta puhutaan. Jos taas on käyttänyt Tabia, Dellin Streakia tai vastaavia, niin sitten tietää jo suurinpiirtein, että missä mennään.

En kyllä itsekkään sokkona tilaisi minkään Bladen, SGS:n tai "normaalin" iPhonen/Nokialaisen jälkeen.

Mutta itse kyllä tilaan tuon heti kun mahdollista (lue: kun hinta on edes etäisesti järkevä, en mitään 30 /kk ala tosta maksamaan) 🙂
http://blog.androidsuomi.fi/2011/10/yhteenveto-lontoon-samsung-galaxy-note-world-tour-in-europe-tapahtumasta/

Ei se ole niin iso kuin olettaisi, isokätiselle se on vielä iha käyttökelpoinen, pienikätiselle se on tabletti 🙂
Androidsuomen mukaan olis Saunalahdelle tulossa?!
Niinhän tuo androidsuomi sanoo, tosin itse ihmettelen kun ei ala tulla saunalahden valikoimiin ennakko tilattavaksi kun suomen julkaisuun enää 11päivää. Kaippa se ajallaan tulee.
Käyttäjätaso 3
Kilpailijalla näyttää olevan 25 /kk hintaan Notea. "Ennakkomyynnissä. Tuotteen toimitukset alkavat viikolla 47."
Onse jo kumma kun ei ala tulla tuota notea ennakkotilattavaksi. 😞 Tarkoitus olisi kuitenkin saunalahdelta ottaa liittymä + galaxy note, dna:sta en ole saanut hirveän positiivistä kuvaa koskaan joten ei kiitos dna:lle, saunalahti linjalla pysyn.
Joo saisi kyllä tulla jo Saunalahdelle ja vielä sillä mahdollisuudella, että voin ostaa pois loput Desire Z -puhelimestani ja ottaa uutena kytkynä Noten...
Olisihan tuo tosiaan kiva, jos Note tulisi ennakkomyyntiin. Entinen kytkysoppari alkaa olla lopuillaan ja jatko olisi mukava ottaa Saunalahdelta.

Kilpailijalla näyttää olevan 25 /kk hintaan Notea. "Ennakkomyynnissä. Tuotteen toimitukset alkavat viikolla 47."

Eli puhelin maksais 600e ja pakollinen liittymä 15,84 eli yhteensä 615,84 , Verkkokauppa myy 699e ja Gigantti 644e.
Noista kun Saunalahti pistäis paremmaks, niin päästäis kaupoille..
Käyttäjätaso 3
Kivat hinnat, ottaen huomioon että Briteistä ton saa ~300 .. ( http://www.engadget.com/2011/11/18/samsung-galaxy-note-now-available-on-o2-in-the-uk-priced-at-aro/ )

Taas viedään suomalaisia ku vierasta sikaa säkissä.
Käyttäjätaso 3


Kivat hinnat, ottaen huomioon että Briteistä ton saa ~300 .. ( http://www.engadget.com/2011/11/18/samsung-galaxy-note-now-available-on-o2-in-the-uk-priced-at-aro/ )

Taas viedään suomalaisia ku vierasta sikaa säkissä.


Ulkomailla harrastetaan vähän erillaista kytky kaupaa kuin meillä, tuskin mistään kaupasta haet tuota Notea 300ekellä suoraan hyllystä. Vähän niin kuin ruotsin puolella Telenor operaattorilta jos otat niiltä liittymän puhelin maksaa pyöreat nolla kronor, mutta sitten taas liittymä maksaa


No ei missään sanottukkaan, että suoraan kaupasta saisi. Tuossahan lukee, että Pay Monthly. Juttuhan piilee siinä, että niinhän periaatteessa on suomessakin, ei tuolla dnainternet hinnalla 600e sitä mistään kaupasta saa ja vaikka kuinka kalliin liittymän ottaisi, niin ei se puhelimen hinta siitä laske, ikävä kyllä. Suomessa luurin hinta on aina sama, riippumatta liittymän hinnasta.
Olisikos mahdollista, että Saunalahti edes vähän antaisi informaatiota täällä palstallaan aikomuksistaan Noten kytky-julkaisun ajankohdan suhteen?:)
Niimpä itseäkin kiinnostaisi tuleeko edes vai tuleeko joskus ensi vuonna saunalahden valikoimiin. Jotain informaatiota nyt kehiin. >:(

E: Tänään 22.11 on virallinen samsung galaxy note julkistus päivä suomessa, eikä puhelinta näy saunalahdella lieneekö tulee ollenkaan...


E2:Kuulema loppuviikosta tulee sanoi saunalahden maximilliam.


E2:Kuulema loppuviikosta tulee sanoi saunalahden maximilliam.


Hei hyvä homma jos tuo pitää paikkansa, jo oli aikakin!

Tosin tiedä tässä nyt sitten mikä on virallinen totuus, koska itse sain tällaisen vastauksen yhteydenottoon koskien Galaxy Notea:

,kiitos yhteydenotostasi!

Valitettavasti meillä ei ole tässä vaiheessa tietoja puhelimen myyntiin tulosta Saunalahdelle.

Puhelinmalliston valikoimaa voit seurata www.saunalahti.fi -sivuston kautta kohdasta Liittymät ja puhelimet.

Ystävällisin terveisin,

Seija
Saunalahti Asiakaspalvelu


Edit: Kokonimi poistettu. - Kaisu / SL
Millonkas tuonlaisen vastauksen sait? http://blog.androidsuomi.fi/2011/10/samsung-galaxy-note-myos-saunalahdelle/
Ja saunalahden Maximilliam sanoin että loppu viikosta tulee.
Itse en ainakaan muualta ota kytkynä tuota, muut ovat liittyminä jo suht *askoja ainakin täälläpäin. Suomen hinnoilla en aio ostaa kerralla, jos ei ole ens maanantaina tuota kytkynä niin luultavasti itse tilaan saksasta. Ei tuota vielä kilpailijoillakaan (DNA, ja sonera) ole näköjään, paitsi DNA:lla ennakko tilattavissa.

Osallistu keskusteluun