Kysymys

Samsung Galaxy Note IINäytä ensimmäinen kirjoitus

196 kommenttia

Iha kiva luuri, mut kertokaas miten tästä saa numeron näkyville kun on oletuksena salainen. Ei taho tulla vastaan valikoosta, vaikka androideja on tullu käytettyä jo vuosia 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
osaeero kirjoitti:
Iha kiva luuri, mut kertokaas miten tästä saa numeron näkyville kun on oletuksena salainen. Ei taho tulla vastaan valikoosta, vaikka androideja on tullu käytettyä jo vuosia :D

Moikka Osaeero!

Tokihan toki tuo onnistuu.

Mikäli käytössä on ICS 4.0.4, mene puheluihin ja sieltä Asetukset ja sieltä Muut puheluasetukset ja sieltä Lisäasetukset ja sieltä Soittajan tunnus.
Kiitoksia:) Notessa sen sai laitettua asetukset-valikon kautta, joten siksi ei tullu tuolta sitä etsittyäkään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo, mulla itselläniokin kesti etsiä kun Motorolan käsiini sain... Vanhoissa Androideissahan tuo asetus oli ihan Asetus-valikossa.
petsuh kirjoitti:
Saako näitä elisan luottokaupalla ostettua?
Tosiaan kuten tuossa aiemmin kirjoitin, niin ainakin Elisa Shopit-myyjän mukaan luottokaupalla näitä saa myymälästä kunhan puhelinta tulee fyysisesti kauppaan myyntiin. Ennakkotilaus ja -varaus on luottokaupan kohdalla ilmeisesti pois laskuista. Täytyy vaan sitkeästi jaksaa odotella vaikka sormet syyhyävät uuden lelun kimppuun...
joko saunalahti on saannut samsung galaxy note 2:sta? kun viime viikon maanantaina kävin varaamassa kyseisen puhelimen ja sormet syyhyä ett pääsis räpläämään puhelinta :smileycheesy:
Ulkomailta tilattu flip cover saapui nopeammin kuin puhelin Saunalahdelta. Nyt kun vielä saisi coverille täytettä :smileycool:
Täytyy kyl sanoa et on aivan loistava luuri. Todella hienoja uudistuksia ensimmäiseen Noteen verrattuna.
No oli se viimein rekisteröidyttävä kun reilu viikko on tullut jo kytättyä keskustelua.

Elikkäs itse soittelin Saunikselle viime viikon alulla ja tilasin luurin ja liittymän. Seuraavana päivänä puhelu ettei voi uuden liittymän kanssa lähettää luuria, pitäis hakea ElisaShopitista.
Lähimpään shopittiin jossa myytiin eioota mutta ottivat puhelinnumeron ylös jotta ilmoittavat kun myymälään niitä tulee.
Tässä sitä viestiä odotellaan malttamattomana. Jos joku ei jaksa myymälässä katsella niin voin kyllä mainita täällä heti kun saan tiedon itse.
Kyseessä itselläni Jyväskylän shopitti, jos niitä nyt eri päivinä eri shopitteihin valuu.
Toisella foorumilla sanottiin, että shopitissa oltiin kerrottu, luottokaupalla varaamisen myös mahdolliseksi. Kumpi nyt oikeassa?
Kannattaa varmaan soittaa itse ja varmistaa asia, niin ei tarvitse huhujen mukaan elellä.
Itse otin oma saunalahden kautta päätelaitteen vaihdon. "Tilaamasi laite odottaa postitusta."

 

Nyt sit odotellaan note 2 saapuvaksi
Sais jo tulla. DNA kauppojen hyllystäkin tämä jo löytyy, taitaa löytyy kaikkialta muualta paitsi elisalta ja saunikselta.
Kannattaa varmaan sitten muualta ottaa jos ei malta odottaa Elisa/Saunalahden luureja : ) Itse ainakin odotan Saunalahdelta pakettia joka on postitusta vaille valmis : )
täälläkin "odottanut postitusta" jo 8 päivää :)
arminator kirjoitti:
Kannattaa varmaan sitten muualta ottaa jos ei malta odottaa Elisa/Saunalahden luureja : ) Itse ainakin odotan Saunalahdelta pakettia joka on postitusta vaille valmis : )
Niin siis kyllä mullakin on siellä lukenut 29.9 lähtien tuo "odottaa postitusta" teksti
Niin... En todellakaan ymmärrä miksi pitää statuksena olla "Tilaamasi laite odottaa postitusta" Antaa hieman vääränlaisen kuvan, että laitetta olisi jo Saunalahdella ja se vain tarvisi laittaa matkaan aasiakkaalle. :smileylipsrsealed:

Eli minunkaan tapaukseni ei oikeasti ole edennyt fyysisesti puhelinta ajatellen mitenkään. Ei tässä muuten mutta edellinen kytkypuhelin HTC Desire Z ei suostu enään lataamaan akkua yms. kivaa. :)
Kertokaas tuleeko Saunalahdelta tekstiviesti tai sähköposti ilmoitus erikseen sitten kun lähetyksen status muuttuu odottaa postitusta tilasta postitettu tilaan? Vai pitääkö istua kaiket illat F5 hakkaamassa oma saunalahti sivulla 🙂
Kyllä ne päivät taitaa sen F5 kanssa kulua... :smileyrolleyes:
Kävin nyt vielä uudelleen paikallisessa Shopitissa (turku) kyselemässä puhelinta. Tämänkertainen myyjä ei tainnut olla koko vehkeestä kuullutkaan vielä, mutta otti tiedot ylös ja lupasi varata mulle yhden puhelimen ja ilmoittaa tekstarilla koska voi noutaa. Piti erikseen tajuta kysyä tuota varausta itse, kumpikaan myyjä ei sitä oma-aloitteisesti tarjonnut. Nyt vaan odotellaan ja toivotaan, että nuo huhut perjantain toimituksista pitää paikkansa.
Peruin tilaukseni saunikselta ja kävin hakemassa DNA kaupasta omani luottokaupalla :)

Kyllähän on aikas pähee vekotin:)
Antoikos se DNA luottokaupalla ilman liittymää vai jouduirko ottamaan liittymän myös?
Teophne kirjoitti:
Antoikos se DNA luottokaupalla ilman liittymää vai jouduirko ottamaan liittymän myös?
kyllähän ne sitä yritti tyrkyttää mutta kun sanoin että 3g ei dna:lla toimi himassa ni loppu tyrkytys.
Käyttäjätaso 5
Moi,

Note2:set saapuvat Saunalahden varastoon viikolla 42.

Käynnistetään toimitukset heti kun saamme tavaran hyllyyn.

- Max
Maanantai:

"Sain juuri tiedon, että ensi viikon aikana tulisi meille puhelinta ja alkaisivat myös toimitukset. "

"Kuten Poseidon tuossa ylempänä jo kertoikin, tämän viikon aikana saadaan kyseistä puhelinta varastoon, ja puhelimen toimitukset alkavat myös. En valitettavasti osaa sanoa, mistä asiakaspalvelija on tarkistanut, että laitteita olisi jo ollut varastossa, koska niitä ei meillä vielä tuolloin ole ollut. Puhelinten saapuminen meille tämän viikon aikana on tarkistettu tuotepäälliköltä, joten se pitää paikkansa."

Torstai:

Note2:set saapuvat Saunalahden varastoon viikolla 42.

Käynnistetään toimitukset heti kun saamme tavaran hyllyyn.

--------------------------

Alkuviikosta annetut lupaukset olivat siis vääriä ja mm. DNA:n kautta puhelimen olisi jo saanut hankittua. Oliko tämä tarkoituksellista vedätystä, jotta asiakkaat hankkisivat puhelimet Saunalahden/Elisan kautta vai eikö tosiaan tiedotus talon sisällä toimi tätä paremmin? Tuleeko ensi viikolla ilmoitus, että Note2:set saapuvat SL:n varastoon viikolla 43?

Neljäs puhelin Saunalahden kautta olisi tullut hankittua, mutta ehkä syytä onkin testata muiden yritysten asiakaspalvelua. 

Joku Saunalahdelta/Elisalta voisi kertoa, miten parhaiten irtisanon tuon oma.saunalahden kautta hankitun uuden liittymän ja puhelimen? Soitto asiakaspalveluun, mihin numeroon? Vai millä tavalla on kuluttajalle helpointa?

Osallistu keskusteluun