Vastattu

Samsung Galaxy S4 Activen näyttö alkoi elämään omaa elämäänsä.

  • 5 elokuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1066 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Otsikonmukainen ongelma ilmaantui yllättäen puhelimeen. Näppäinlukon kun poistaa päältä, alkaa puhelin itsekseen avamaan ohjelmia ja valikoita aivan sattumanvaraisesti, enkä saanut tätä loppumaan muuten kuin akun irroittamalla. Lisäksi esim. viestiä kirjoittaessa saattaa yhtä merkkiä painettaessa se ilmestyä näytölle useaan kertaan. Kaverilla samanlaisessa puhelimessa on ollut myös kyseistä vikaa. Onkohan yleisestäkin viasta kyse ja mikähän tähän on ratkaisu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 5 elokuu 2015, 07:44

Ensimmäiseksi kannattaisi melkeinpä palauttaa puhelin tehdasasetuksiin. Mikäli tämä ei poista ongelmaa, vaatii puhelin todennäköisesti huoltoa.Semmoinen hämärä muistikuva, että olisin töissä törmännyt vastaavaan ongelmaan jonkin Samsungin puhelimen kohdalla. Huoltoon lähti ja toimivana tuli takaisin. Mistään kovin yleisestä ongelmasta ei kuitenkaan ole kyse.Onhan puhelimeen asennettu tietoturvaohjelmisto? Esimerkiksi Elisan Turvapaketti on yksi vaihtoehto. Android -puhelimet ovat melko herkkiä ottamaan itseensä viruksia ja haittaohjelmia, jotka saattavat aiheuttaa kuvaamaasi ongelmaa.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ensimmäiseksi kannattaisi melkeinpä palauttaa puhelin tehdasasetuksiin. Mikäli tämä ei poista ongelmaa, vaatii puhelin todennäköisesti huoltoa.

Semmoinen hämärä muistikuva, että olisin töissä törmännyt vastaavaan ongelmaan jonkin Samsungin puhelimen kohdalla. Huoltoon lähti ja toimivana tuli takaisin. Mistään kovin yleisestä ongelmasta ei kuitenkaan ole kyse.

Onhan puhelimeen asennettu tietoturvaohjelmisto? Esimerkiksi Elisan Turvapaketti on yksi vaihtoehto. Android -puhelimet ovat melko herkkiä ottamaan itseensä viruksia ja haittaohjelmia, jotka saattavat aiheuttaa kuvaamaasi ongelmaa.
Kiitos vastauksesta. Tehdasasetukset palautin hiljattain, mutta pitääpä koittaa sitä jälleen. Itsellä on Avg:n tietoturva käytössä. Täytyy lähettää huoltoon mikäli muu ei auta.

Osallistu keskusteluun