Kysymys

Samsung Galaxy S4+ ongelmat

  • 11 marraskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 13823 katselukerrat

Vuoden vanha S4+ tuli huollosta (akku ja piirikortti vaihdettuma) ja ilmeni uusi ongelma. Jostain syystä kello, sää ja muut widgetit (ladatut ja Samsungin omat) ovat kokoajan täysin mustina ruudussa. Ongelmaan auttaa hetkellisesti Ram-hallinnassa tapahtuva muistin tyhjennys (joka ilmeisesti käynnistää myös nuo pienoissovellukset uudelleen). Hetken päästä ruudut on kuitenkin taas mustana. Joskus tekee myös sitä että kaikkien ohjelmien nimet ja muut ruudulla näkyvät tekstit on ihan siansaksaa. Onko uusi huolto edessä vai mikä avuksi? Pettymyshän tää luuri on muutenkin ollut. Aina saanut tosi huonosti yhteyksiä, surkea kamera ja muutenkin nykyään saa puolta halvemmalla parempia laitteita.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ikävästi vaikuttaa kyllä laitevialta :S

Kannattaa tarkistaa että puhelin on varmasti päivittynyt ajan tasalle ennen huoltoon toimittamista. Pitäisi onnistua Asetuksista "Lisää" välilehdeltä kohdasta "Tietoja laitteesta".
Tarkistin että on uusimmat päivitykset (ja 4.4.2). Vaihdoin toisen launcherin niin tuo ongelma ei ainakaan näy, mutta akku täytyy edelleen ladata 2 kertaa päivässä. Aiemmin oli puhelimen oma launcher.

Osallistu keskusteluun