Kysymys

Samsung Galaxy s5 ja näyttöön (näytönsäästäjään ) ilmestynyt ärsyttävä ´KESKEYTETTY JA kengän kuva

  • 24 heinäkuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 2263 katselukerrat

Hei miten tuon merkin saa näytön keskeltä pois - tarkoittaa vissiin SHEALTH ASKELMITTARIN KESKEYTYSTÄ??? Mutta en tietääkseni ole käyttänyt sitä, yllättäen ilmestyi. Olen sulkenut kännykän, ottanut akun pois ja ohjelma ei ole aktiivinen...pitääkö koko shealth sovellus poistaa?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
No jos et sovellusta käytä, kannattaa se tietenkin poistaa. Turhaan sitä turhia sovelluksia puhelimella pitää asennettuna. 😉 Tuon ilmoituksen pystyy varmaankin poistamaan myös applikaation omista asetuksista.
niin tuo SHEALTH kännykän oma sovellus joten ei voi poistaa kuten ladattuja sovelluksia...ja jos yrittää poistaa niin tulee ilmoitus että voi sekoittaa laitteen toimintaa tms
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jos et tosiaan käytä sitä, niin ota sovelluksien hallinnasta se kokonaan pois päältä. Sieltä voit "poistaa" käytöstä muitakin, mille ei ole tarvetta. Noita ilmotuksia tulee aina, kun poistan tai otan pois päältä jonkun sovelluksen. Vielä ei ole luurille käynyt kuinkaan, vaikka monia sovelluksia poistanut käytöstä turhina, jos ei ole kokonaan voinut luurista poistaa.

Osallistu keskusteluun