Samsung Galaxy S5 Neo Marshmallow päivitys

  • 6 joulukuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 1779 katselukerrat

Moi,

Mahtaisiko joku täällä tietää onko Marshmallow jo asennettavissa joihinkin Samsung Galaxy S5 Neo -luureihin? Itselläni on tämä laitos mutta päivitystä ei ole kuulunut.

Mietin myös sitä vaikuttaako vanha Saunalahden liittymäni (tuonkaltaista liittymää ei ole enää myynnissä) siihen etten ole saanut päivitystä?

Onko päivitys mahdollista asentaa jotenkin manuaalisesti/pakotetusti ohi Androidin oman asetuksissa olevan päivitystoiminnon?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Eikö puhelin kerro, että päivitystä olisi saatavilla? Liittymän ei pitäisi vaikuttaa tähän, tosin jotkin isommat päivitykset saattavat vaatia langattoman verkkoyhteyden päivityksen lataamiseen ja asentamiseen.

Voit myös kokeilla laittaa puhelimen koneeseen USB -kaapelilla ja tarkistaa esim. Kiesillä, olisiko siihen saatavilla päivityksiä.

Kannattaa myös varmistaa, että laitteessa on riittävästi vapaata tilaa, jotta päivitys voi ylipäätään asentua.
Kiitos vastauksesta, joo puhelin sanoo että uusimmat päivitykset on asennettu. Asiaa lähinnä ihmettelin kun Samsungin sivuilla tämän mallin käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Marshmallow. Mutta Saunalahden sivuilla puolestaan näkyy olevan Lollipop.

Ilmeisesti operaattori vaikuttaa jossain määrin ja päivitys on vielä Saunalahden/Elisan takana. Aiemmin kun kokeilin Kiesiä päivityksen asennus ei toiminut, kokeilin nyt uudestaan ja huomasin että siitä on tullut uusi versio. Jotain se asensi, ja samalle resetoi koko luurin niin että joudun asentamaan kaikki softat uusiksi... Käyttöjärjestelmä on tosin edelleen Lollipop.
Käyttäjätaso 3
Samasta asiasta ja puhelimesta olen viime yönä (05. - 06.12.) laittanut kyselyä Samsungille, joten katsotaan mitä vastaavat... (minulla DNA:n liitymä puhelimessa).

Ja Kies ei tämän puhelimen kanssa ei kai toimi, vaan pitänee käyttää Samsung Smart Switch
Käyttäjätaso 3
Tällainen vastaus tuli tänään. Eli eivät itsekään tiedä ????

Hei ThomasMeillä ei valitettavasti ole tietoa etukäteen mahdollisesti tulevista päivityksistä tai niiden ajankohdista. Saamme tietää uusista päivityksistä vasta kun päivitys on julkaistu.


Kun uusi päivitys on julkistettu, tavoitteenamme on saada päivitys kaikkien käyttäjien saataville mahdollisimman nopeasti. Palvelinten ylikuormituksen estämiseksi päivitys tulee jakoon vaiheittain, joten uusi ohjelmistopäivitys ei välttämättä ole saatavana kaikkiin laitteisiin samanaikaisesti.

Ystävällisin terveisin / With kind regardsSamsung SupportPuhelintukea halutessasi ota yhteyttä numeroon 030 622 75 15

Avoinnaoloajat: Maanantai - Perjantai 08:00 – 19:00, Lauantai 10:00 – 15:00

Jos tarvitset lisätukea voit tutustua kotisivuumme: www.samsung.fi/support

Löydät lisää tietoa laitteistamme meidän kotisivulta: www.samsung.fiMoi,

Itselläni on kys. puhelin ja siihen on päivitetty 6.0.1 versio. Päivityksen tein itse, käytin brittiläiselle operaattorille tarkoitettu softa versiota jossa on mukana myös Suomen kielipaketti (Löytynee vakiona monesta muustakin paketista).

Useammalla keskustelupalstalla on tätä samaa asiaa kyselty, eli miksi Neo :lle ei päivitystä ole saatavissa (NEE -mallille). Totuus taitaa olla se, että Samsung ei ole edes tekemässä moista päivitystä, ainakaan Suomen osalta koska kys. laite on jo tavallaan elinkaarensa päässä.

Voit käytä tarkistamassa tilanteen esim. https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G903F/NEE/ -sivustolla josta huomaat että esim. Ruotsalaisen operaattorin laitteisiin on kys. päivitys saatavilla.
Hei!
Olen itse aivan varma että kyseiselle s5 neo puhelimelle on tulossa Marshmallow päivitys koska samsungin sivustolla siihen puhelimeen on tullut Marshmallow käyttöopas suomeksi, ihmettelin aluksi että miksi on tullut käyttöopas muttei itse päivitystä puhelimeen ja kyselin asiasta eilen samsungilta koska itellä on kyseinen puhelin malli niin he vastasivat minulle näin:
Meillä ei valitettavasti ole tietoa etukäteen mahdollisesti tulevista päivityksistä tai niiden ajankohdista. Saamme tietää uusista päivityksistä vasta kun päivitys on julkaistu. Valitettavasti Emme siis lähemmin pystytä vastata ohjelmistopäivityksistä täällä teknisessä tuessa. Käyttöoppaat ollaan ennakkoon ladattu kotisivulle laitteillle jollekka odotetaan ohjelmistopäivitystä. Siitä syystä saattaa ne siis löytyä sivuilta vaikka laite ei itse ohjelmistopäivitystä vielä ole saanut.

Kun uusi päivitys on julkistettu, tavoitteenamme on saada päivitys kaikkien käyttäjien saataville mahdollisimman nopeasti. Palvelinten ylikuormituksen estämiseksi päivitys tulee jakoon vaiheittain, joten uusi ohjelmistopäivitys ei välttämättä ole saatavana kaikkiin laitteisiin samanaikaisesti.

Ystävällisin terveisin / With kind regards

Samsung Support


joten pitää nähtävästi odottaa kärivällisesti mutta saas nyt nähä tuleeko se sitten myöhemmin joskus, aineski itse ajattelen tuon viestin perusteella minkä sain samsungilta sähköpostiini että kyseiselle s5 neo puhelimelle olisi tulossa päivitys mutta varmaan myöhemmin tai sitten en tiedä.
Moi, juu huomasin myös tuon käyttiksen ohjekirjan tuolla sampan sivuilla. Tuli lähinnä mieleen se että uusien puhelinten mukana tulee jo 6.0.1 vaikka päivitys ei ole vielä jaossa. Mutta tulihan se vihdoin sieltä tammikuun 11. päivä. Eikun päivitteleen 😁

Osallistu keskusteluun