Kysymys

Samsung Galaxy s5 ohjelmistopäivitys - ilmoitus näytöltä pois miten??? APUVA

  • 18 syyskuu 2015
  • 1 kommentti
  • 1742 katselukerrat

Tänään kännykkään tuli ilmoitus ohjelmistopäivityksestä ja latasin ja asensin päivityksen wifin avulla ja kaikki sujui ok. Hetken päästä sama ilmoitus tuli taas kännykän näyttöön ylälaitaan ilmoituspaneeliin 8ohjelmistopäivitys - päivitys siirretty myöhemmäksi)... en saa sitä millään pois, olen irroittanut akun, poistanut asetuksista automaattisen päivityksen...mitä pitäisi tehdä? onko joku bugi, häiriä ja ohjelmisto 5.0.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onnistuiko päivitys varmasti loppuun asti? Puhelimen asetuksista olettaisin voivan tarkastaa, mikä ohjelmisto puhelimessa on.

Mikäli päivitys todellakin on onnistuneesti asennettu, eikä vain ladattupuhelimeen, niin pystyykö puhelimesta muokkaamaan ilmoitus-asetuksia? Laita järjestelmään/ohjelmistoon liittyvät ilmoitukset pois päältä. Tämähän tosin ainoastaan piilottaa ongelman, eikä niinkään ratkaise sitä.

Jos päivitys on ladattu ja asennettu, niin silloinhan ongelma nimenomaan on siellä ilmoitukset-puolella, ja siihen (kuten kaikkeen muuhunkin) voi kokeilla laitteen uudelleen käynnistämistä ja sitten hard resetiä.

EDIT: Vielä tuli mieleen, että kerroit puhelimessasi olevan nyt 5.0. Päivititkö siis tänään 5.0-ohjelmiston? Vielä eilen puhelimessasi oli siis 4-alkava ohjelmisto?

Osallistu keskusteluun