Vastattu

Samsung Galaxy S7 ennakkotilaus ja toimitusajat

 • 3 maaliskuu 2016
 • 7 kommenttia
 • 1106 katselukerrat

 Milloin tarkkaan saan laitteen kotiin itselleni jos tilaan teidän verkkomyynnistä samsung Galaxy S 7 Edgen sekä siihen suojakuoren n 59 euroa, sekä tuleeko mukana GR katselulaite. N.149 euroa. SIIS ONKO LUPAAMANNE TOIMITUSAJAT ARVIOITA VAI TIEDOSSA OLEVIA FAKTOJA. ( TILASIN ENNAKKOON KO. VÄLINEET GIGANTISTA VERKKOMYYNNISTÄ, MIKÄÄN LUVATTU TOIMITUSPÄIVÄ EI TOTEUDU.)

[Muokkasin otsikon asiaa paremmin kuvaavaksi -Matias]
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 3 maaliskuu 2016, 11:55

Hei 
 • ? ja tervetuloa Palstalle! :)  Verkkokaupassa olevat toimitusajat ovat faktoja sillä varauksella, että poikkeuksellinen meistä riippumaton tai muuten ylivoimainen syy voi vaikuttaa aikatauluun suuntaan jos toiseenkin.  Toimitukset (eli tuotteiden lähettäminen) alkaa 8.3. ja ennen 10.3. tehtyihin tilauksiin saa sen kaupanpäällisen toimitusmyynnissä samassa lähetyksessä (ja jos poikkeuksellisen suuren suosion vuoksi kaupanpäälliset kuitenkin ehtivät loppua, ne toimitetaan jälkikäteen erillisenä, ettei itse tilauksen kohteena olevan puhelimen toimitus viivästy kaupanpäällisen vuoksi).  Suosittelen laittamaan tilauksen sisään pian, senhän voi hetken huumassa tehdystä tilauksesta huolimatta etämyynnissä perua ensisijaisesti ottamalla yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä tai halutessaan toki jättämällä paketin noutamatta, jolloin se meille palautuu automaattisesti.
 • Katso alkuperäinen viesti

  Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

  Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
  Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

  HAE KESKUSTELUISTA

  7 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Hei 
 • ? ja tervetuloa Palstalle! :)

  Verkkokaupassa olevat toimitusajat ovat faktoja sillä varauksella, että poikkeuksellinen meistä riippumaton tai muuten ylivoimainen syy voi vaikuttaa aikatauluun suuntaan jos toiseenkin.

  Toimitukset (eli tuotteiden lähettäminen) alkaa 8.3. ja ennen 10.3. tehtyihin tilauksiin saa sen kaupanpäällisen toimitusmyynnissä samassa lähetyksessä (ja jos poikkeuksellisen suuren suosion vuoksi kaupanpäälliset kuitenkin ehtivät loppua, ne toimitetaan jälkikäteen erillisenä, ettei itse tilauksen kohteena olevan puhelimen toimitus viivästy kaupanpäällisen vuoksi).

  Suosittelen laittamaan tilauksen sisään pian, senhän voi hetken huumassa tehdystä tilauksesta huolimatta etämyynnissä perua ensisijaisesti ottamalla yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä tai halutessaan toki jättämällä paketin noutamatta, jolloin se meille palautuu automaattisesti.
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Oman kokemukseni mukaan Amazon on suunnilleen ainoa yritys, joka osaa jopa ulkomaantoimituksissa etukäteen ennustaa lähes minuutilleen, milloin postimies soittaa ovikelloa, koska heillä on valtavat voluumit ja aivan loppuun hinkattu logistiikka.

  Yleisesti ottaen Suomessa verkkokauppojen volyymit ja digitalisointi eivät ole vielä sellaisella asteella, että täsmällisiä päivämääriä monikaan osaisi sanoa. Markkinat ovat maltilliset maan pienestä asukasluvusta johtuen sekä siksi, että liian moni vielä haluaa käydä myymälässä tekemässä ostoksensa. Ehkä jonain päivänä.

  Elisan kaupasta ei ole juuri kokemuksia, mutta ainakin Elisa Viihde tuli hyvin vikkelästi postiin heti sen jälkeen kun olin puhelinmyyjältä sen tilannut. Gigantin osalta oma kokemukseni on, että Amazon toimittaa jenkeistä nopeammin kuin Gigantti Vantaan keskusvarastolta, mutta kyllä ne Gigantin paketit ovat luvatussa ajassa silti tulleet.
  )toimitatteko postin kautta vai matkahuollon sopimuksella
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Sekä että. 🙂
 • Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Johan noita S7 laitteita on tänään elisa aloittanut toimittaa kuten tuolta S7 ketjusta näkee...
  mulle tuli perjantaina paketti postitettu: 

  AIKA LÄHETYKSEN TILA PAIKKA

  04.03.2016, 19:00Vastaanotettu kuljetettavaksiHELSINKI
  04.03.2016, 11:20Sähköinen ennakkotieto vastaanotettu
  Oma paketti oli tänään noudettavissa pakettiautomaatista. En tiedä täyttääkö Posti noita automaatteja vain pk-seudulla vai missä, virallista tiedotetta ei ainakaan Posti ole asiasta tietääkseni tehnyt. Oli kyllä odotuksen arvoinen laite, vaikkei edellisessäkään mitään vikaa ollut, mutta oli jo reilu parisen vuotta ikää. Vaihtelu virkistää. 😉