Kysymys

Samsung Galaxy Xcover 2

  • 22 helmikuu 2013
  • 22 kommenttia
  • 3996 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Moro.

Tietääkö kukaan aikataulua toimituksille???

Tänään pe. 22.2 iltapäivällä näkyi Elisan yritys verkkokaupassa hinnan kera mutta nyt illalla ei enää näy???

22 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Pahoitteluni että emme ole vastanneet! 

Puhelin on tullut jo myyntiin, mutta varastotilanteesta en osaa tarkemmin sanoa juuri nyt. Asiasta on tiedustelua ja vastailen tähän tarkemmin siitä kunhan saamme ajantasalla olevaa tietoa. 
joko olis varastotilanteesta tietoa?odotan ko.puhelinta itsekkin ja seurannassa lukee vain et odottaa postitusta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Johtuen saunalahden/elisan todella surkeasta verkkokaupasta, puhelin on tullut myyntiin vaikka ei ole ollut varastossa yhtään kappaletta. Ainakin veikkaisin näin. Joissakin muissa kaupoissa ollut myynnissä viime viikosta alkaen.

Eli tähänkin keskusteluun haluaisin ilmaista toiveeni että Saunalahti saisi saisi verkkokauppaansa reaaliaikaisen saldon ja selkeän tiedon muutenkin oletetusta saatavuudesta, muiden nykyaikaisten verkkokauppojen tapaan.

Elisa Shopitista kävin tätä puhelinta kysymyssä viime lauantaina eikä ollut muuta tietoa kuin että "listoilta löytyy". Joten voin myös olettaa että tämä huono varastokirjanpito / tilaustenhallinta taikka millä nimellä sitä nyt halutaan kutsuakaan koskee myös elisa shopitteja...

Ei hyvä ei. Ostin puhelimen sitten verkosta liikkeestä jolla oli selkeä saatavuus tieto esillä ja halvempi hintakin, sekä vielä tuli nopeasti perillekin.
paikallinen myyjä sanoi ettei hekää ole sitä saaneet koska sitä ei vielä varastos ole, aspa väitti et on, ottaa nyt sit selvää..
Ja pakko vielä lisätä et jos tilanne on se ettei sitä tavaraa ole niin olis vähintäänkin kohtuullista sit laittaa systeemi pystyyn joka lähettää kaikille tilaajille ilmoituksen että tuotetta joutuu odottamaan, on nimittäin todella hanurista odotella tietämättömänä!ei voi kyllä kehua palvelua..
Käyttäjätaso 3
Tämän puhelinmallin osalta tuli juuri tieto että toimitukset sen osalta saadaan taas aloitettua ensi viikon alussa. Kiitoksia kärsivällisyydestä kaikille tilanneille. 🙂
Pitää tarkistaa näin kun uusi viikko on aloitettu että vieläkö ollaan siinä aikataulussa että toimitukset alkaa?Tuntuu nimittäin joka paikassa tavara olevan loppu..
eipä näy postissa vaikka yli viikko sitten tilasin.  ei edes ole pistetty postiin nettisivujen mukaan. 
aivan mahtavaa palvelua, ollaanpa tässä nyt sitten viikko ilman puhelinta.
Sama homma allekirjoittaneella, olis ihan kiva tietää et mikä on homman nimi..

Tilausvahvistus oli läjähtäny sähköpostiin viime yönä mut muita elonmerkkejä asian tiimoilta ei ole näkynyt tai kuulunut.

Jos vaan saan tuohon paikalliseen liikkeeseen sen aikasemmin niin haen sieltä ennemmin kun odottelen saunikselta mitään..
Doddiin, otin ja soitin aspaan. Keskusvarastolla ei ole ainuttakaan, toimitus samsungilta pitäs tulla tän viikon loppupuolella, luureja tilattu usempi sata mutta veikkasivat et koska tilaus on kuitenkin jos toista viikkoa sitten tehty, ei toimituksessa pitäs kestää kovin kauaa, kun nyt vaan niitä luureja saavat. 

Eli hyvällä tuurilla lähtee tällä viikolla mut sit ens viikolla pitäs viimestää olla tulossa.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan...
Tere

tilasin kans samaisen kapulan ja kestää kestää kestäääää.. nooh mutta eipä tätä laitetta saa oikeen mistään muualtakaan, näyttää lähes jokapaikassa varasto tolanne nollaa tai miinusta. epäilisin valmistajan toimitus vaikeuksia
Nyt on alkanu putkahtelee eri firmoille taas eriä myyntiin, giganteista löytyy jo joistain, ei tosin netistä tilattaen mut noudettaen..Cdon.com lupaili huomiselle erää, saas nähdä miten niille käy..
Meilläkin mentiin harhaan kun saunalahden nettikaupassa ei ole mitään maintaa ettei koko puhelinta ole saatavilla, tottakai oletan että jos puhelinta myydään että sitä olisi kanssa saatavilla kun ei muuta mainita, varsinkin kun Gigantitkin jo sitä myyvät...

Aika moista kuluttajan vedättämistä sekin kun aspaan viime viikolla soitettiin ja pyydettiin tarkistamaan onko lähi-elisa shopitissa hyllyssä puhelinta niin sieltä sanottiin että joo on, ja kun mieheni ajoi paikan päälle niin ei siellä mitään puhelimia ollut, sen jälkeen toiseen shopittiin ja mieheni laittoi itsensä johonkin "ruutupaperijonoon", ja lupailtiin seuraavan viikon tiistaille puhelinta alustavasti, tästäkin on jo viikko, nyt sitten päätettiin tilata sauniksen nettikaupasta kun sai käsityksen että sitä kautta olisi saatavilla, TURHA TOIVO SEKIN, alkaa jo usko loppua kun ei voida sitten suoraan sanoa montako viikkoa pitäisi odotella, aina vaan luvataan parin päivän kuluessa... Huoh
Äsken just miehieni soitti aspaan ja sanottiin ettei aspa näe varastosaldoja, ja että "normaali toimitusaika on 3-4 päivää" ...ei taida ihan siinä ajassa tulla
Tänään tuli toi seurantakoodi, tosin ei vielä itella tunnista sitä. Et eiköhän tiistai-keskiviikko akselilla saada ne puhelimet. :smileycheesy:
Mä oon kanssa tilannu kyseisen puhelimen pari viikkoo sit ja tänään tuli seuranta koodi ja itella tunnistaa koodin! Mäkin epäilen et tossa tiistai keskiviikko akselilla puhelin on perillä!
Mä kylläännyin niin et pistin aspaan peruutusviestin jo viikolla ja tilasin toisen puhelimen muualta joka jo odottaa postissa, eilen sain minäki seurantakoodin kun eivät ole viestiä ehtineet käsitellä...Mutta jääkööt postiin...
Tänään itellan logistiikkakeskuksella eli huomenna pääsee säätämään o/
Mikä on tämän puhelimen saatavuus saunalahdella tällä hetkellä ?
Saunalahden toimitus ajat kyseiselle puhelimelle kiinnostaisi täälläkin! Tilasin xcoverin 3pv sitten ja luurilla olis hieman kiire kun edellinen samsung (ei xcover) tippui lattialle pirstaleiksi:smileycry:

Eli kannattaako perua tilaus ja hommata jostian muualta???
Nyt tartteis kokeneemmilta fiksuja neuvoja. Tuossa ostin Xcover 2:sen kun edeliset luurit vaan tuli tiensä päähän.

Ainut juttu mikä tässä ei toimi kuten edellisissä, on yhteystietojen synkronointi firman Exchange serveristä. Ongelma tiivistetysti:

- Osoitekirjassa on valittu että näytetään puhelimen ihan kaikki yhteystiedot (gmail.com, simkortti, exchange tili, ja liuta muita).

--> 45 tai 212 yhteystietoa noin 470 halutusta (+ simkortin joku 100) näkyy.

- Jos valitsen näkyviin vain tuon firman sähköpostitilin yhteystiedot näytettäväksi, näkyy välillä sekä simkortin että exchangen yhteystietoja, enintään 45 kappaleeseen asti.

erinäisiä asetuksia ja tietojen näyttelyvaihtoehtoja on kokeiltu. Sanottakoot että jos valitsen asetuksista "näytä vain puhelinnumerolliset yhteystiedot" näkyvien yhteystietojen määrä tipahtaa alle 20 kappaleen.

Jos tuohon olis jotain hyviä vinkkejä millä ne oikeasti saa näkyviin niin olisin hyvin kiitollinen. Noi 10% yhteystiedoista ei oikein tee kesää kun osoite kirjaa siivotaan vuosittain.
Jee! neljännen kerran kun otti uudelleen käyttöön yhteystietojen synkronoinnin tuolta kyseiseltä exchange tililtä (puhelimen asetuksista)  alkoi vihdoin yhteystietoja virrata puhelimeen ja nyt ne jopa näkyvät oikein. Eli asetusten mukaisesti. 472 yhteystietoa näköjään..

Osallistu keskusteluun