Kysymys

Samsung/Google Galaxy NexusNäytä ensimmäinen kirjoitus

284 kommenttia

Päivitin sitten itse versioon 4.0.4 maanantai iltana. Tänään aamulla tekstiviesti saapui kännykkään, mutta itse en saanut viestiä lähtemään. Koitin soittaa, pelkkää mykkää :smileycry: Offline-tilassa käyttö ja taas toimii. Luulin että päivityksellä olisi korjaantunut joten aika iso pettymys taas.
Edelleen jatkaa tuota mykistymistä... Eli 4.0.4 ei missään nimessä korjannut tuota ongelmaa :smileyangry:
Jälleen äsken mykkänä...
Tänään aamulla taas mykkänä. Eikö muilla tätä ongelmaa enää oikeasti ole?
Nyt on viime päivinä tehnyt sellaista, että puhelimella ei voi soittaa, mutta saapuvat puhelut tulevat kyllä läpi. Vähän parannusta aikasempaa 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oletteko olleet yhteydessä Vikapalveluun? Ja onko vika rajattu verkkoon tai puhelimeen?
Käyttäjätaso 5
Lähipäivinä uutta päivitystä taas saatavilla:

https://plus.google.com/u/0/112773496741623034196/posts/QLETQNekJ6D

- Max
Olen törmännyt ihan hiljattain tilnteeseen, jossa Galaxy Nexus 4.0.2 ei suostu käynnistymään joissain tilanteissa. Tarkalleen kyse on:

- Over-the-air päivitysten yhteydessä tapahtuvassa uudelleenkäynnistyksestä (odotettu 1 tunti)

- Järjestelmän tehdasasetusten palauttamisessa asetusten kautta (odotettu 30min)

- Järjestelmän käynnistäminen recovery-modessa (eli pääsee ensimmäiseen valikkoon pyytämään maintenance modessa käynnistämistä, mutta itse maintenance-valikkoon ei pääse)

Tilanne on harmillinen, koska eniten kaipaisin valmistajalta tulevia päivityksiä. Toistaiseksi en ole koettanut unlockaamista, mutta keinot alkavat olla vähissä.
Nyt on yhteysongelmat takana 🙂 Koitin päivittää puhelimeen 4.1.1 softaa, mutta verification epäonnistui joka kerta. Tämä johtui siitä, että 4.0.4 päivitysohjeista (+ yakju-muunnos) puuttui kokonaan radio-imagen päivitys. Eli voi olla, että ongelma olisi korjaantunut jo tuon 4.0.4 myötä. Mutta nyt ainakin viimeistään 4.1.1:llä 🙂

Osallistu keskusteluun