Kysymys

Samsung Google Nexus S nyt valikoimassa

  • 2 maaliskuu 2011
  • 34 kommenttia
  • 6267 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 50 kommenttia
Tuolla näyttäisi olevan tilattavissa: http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=505&type=handsetmodel

Ilmeisesti ei kuitenkaan ole vielä varastossa.

34 kommenttia

Toivottavasti siihen saadaan vielä joku hyvä tarjouspaketti niin pääsee tilailemaan  ::) Vaikuttaa kyllä todella hyvältä puhelimelta
Minusta tuo 24 /kk 24kk sopimuksella on jo aika hyvä paketti (vaikka onkin kehitysmaamalli, eli SLCD-näytöllinen)

Käytännössä saa luurin korottomalla luotolla 120 halvemmalla kuin siitä toisesta paikasta jonka valikoimaan se kuuluu.
Tilauksen tein jo 28.2 ja tilausten seurantasivulla on tullut muutaman kerran päivässä jo F5:ttä paineltua 🙂 Itellan seurantakoodia vain ei vielä ole ilmestynyt.

Vuoden hyvin palvellut Spica saa nyt etsiä itselleen uuden kodin.  

Minusta tuo 24 /kk 24kk sopimuksella on jo aika hyvä paketti (vaikka onkin kehitysmaamalli, eli SLCD-näytöllinen)

Käytännössä saa luurin korottomalla luotolla 120 halvemmalla kuin siitä toisesta paikasta jonka valikoimaan se kuuluu.
Tilauksen tein jo 28.2 ja tilausten seurantasivulla on tullut muutaman kerran päivässä jo F5:ttä paineltua 🙂 Itellan seurantakoodia vain ei vielä ole ilmestynyt.

Vuoden hyvin palvellut Spica saa nyt etsiä itselleen uuden kodin.  


Toivon tässä lähinnä jotain yhtä älytöntä tarjousta kun HTC:n puhelimista oli vielä hetki sitten.
Ei taida tulla mitään älytöntä tarjousta kun koko puhelinta on tilattu niin "pieni" erä ettei sitä ainakaan näin aluksi tule edes Saunalahden/Elisan liikkeisiin myyntiin!!
Harmi jos ei tule pakettia, olisin muuten voinut ostaakin tämän.
Käyttäjätaso 2
SLCD-malli

Ei tule shopitiin

Hyvin epätodennäköistä että tulee tarjouspakettia
Koska näitä ruvetaan toimittamaan tilaajille?
Kiinnosti itseäkin sen verran että piti ottaa puhelu asiakaspalveluun miksi luuri ei ole vielä lähtenyt.

Kuulemma tämän viikon aikana lähtee... Odottavan aika on pitkä. Tilaus ollut sisässä jo 28.2.
Ehkä ensi viikolla puhelimen toimitus asiakaspalvelun mukaan. 28.2. on myös mun kapistus tilattu. Hohhoijaa.
Itellan seurantakoodi ilmestynyt tilauksen perään.. jospa sitä huomenna pääsisi piparin makuun 🙂
Vielä odotatte puhelinta!!! Minä sain Nexus S:n Saunalahdelta jo keskiviikkona ja räplännyt jo luuria kyllästymiseen asti!! Täytyy kyllä tunnustaa, että hieno luuri on!!!
no ei sitä enää odoteta, nyt on jo Clockwork-recovery ja superuser.apk asennettuna ja hyvin pelaa.
Ei tuo SLCD-näyttö nyt niin kauehean paljon huonompi ole kuin Galaxy S:n Amoled, varsinkaan kun ei vierekkäin vertaile.
Ja nopea... voi hyvänen aika että vanha Spica tuntuukin hitaalta.
Cyanogenmodista tosin kaipaa muutamaa ominaisuutta, mutta ei vielä nin paljon että viitsisin Release Candidatea asentaa, täytyy odotella rauhassa Stable-versio.
Menee hermot Itellan kanssa. Tänään aamusella ovat varmaan noutaneet Saunikselta kollin ja jopa saaneet paketin järjestelmään klo 14:00 tjsp. Odottelin, että kun matka omaan konttoriin on noin 1,5 km, olisi kapula ollut seiskan jälkeen omassa postikonttorissa - mutta ei. Nyt sitten odotellaan aamua.

Viikonloppuna luin kymmeniä eri arvosteluita juuri Nexus S:n näytön eroista ja varsinaisesti laadussa ei ole eroa. Enemmänkin puhutaan kumpaa haluaa, valovoimaa (AMOLED) tai sairaan tarkkaa näyttöä (S-LCD). No, molemmilla tuntuu olevan omat kannattajansa. Toivottavasti huomenna olen tyytyväinen, enkä harmittele etten tilannut Englannista kapulaa.

Nopeus on faktaa. Benchmarkeissa ylivoimainen tällä hetkellä stock-versiona.
No ei se SLCD mikään hirveä kura ole, kyllä se käytössä varmaan olisi ihan samanlainen kuin amoled, mutta itseäni haittaa aina pienet asiat niin paljon, ettei pysty ostamaan moista :)
Esim. noled ohjelmaa ei voi käyttää jos ei halua akkua tyhjäksi heti. Ja jotain pientä vastaavaa. Mutta taitaa mennä toi Galaxy s 2 tilauksee kun tulee.
Mäkin olisin varmasti odotellut juuri tuota SGS 2:sta, mutta kun N900 alkoi leikkimään puolikuollutta, tai oikeammin mököttämään kun puheluita tuli. Myynnissä olevista piti sitten valita kiinnostavin ja toki piti tietenkin erottua hieman massasta, näitä Nexuksia kun ei nyt ihan jokaisella tule olemaan.

Laittelen huomenissa kommentteja, josko tuo nyt päätyisi viimein kouraan.
Itse olisin pärjännyt vielä tuohon SGS2:n julkaisuun asti tuolla Spicalla, mutta juurikin sen kokemuksien innoittamana (tai masentamana)  pidän Google leimaa takakannessa tärkeämpänä kuin SGS2:n parempaa rautaa.

Samsungiltahan on turha odotella päivityksiä edes huippumalleihinsa, koska ydinliiketoimintaa on kuitenkin uusien puhelimien myyminen paremmin kuin entisten softaversioiden viilaamista toimintakuntoon.

Google-experience puhelimella taas voi edes kuvitella saavansa yhden ja ehkäpä hyvällä tuurilla jopa toisenkin virallisen päivityksen, puhumattakaan mitä mahdollisuuksia on Cyanogenmodin myötä.

Samsungiltahan on turha odotella päivityksiä edes huippumalleihinsa, koska ydinliiketoimintaa on kuitenkin uusien puhelimien myyminen paremmin kuin entisten softaversioiden viilaamista toimintakuntoon.


Pakko oikaista.
Galaxy S julkaistiin 2.1 versiolla joka päivitettiin 2.2 ja 2.3 on tulossa. Ensimmäinen beta versio jo vuotanut joten enää Gingerbreadin tuleminen ei ole mikään huhu. Samsung luultavasti saa julkaistua ensimmäisenä valmistajana Gingerbread päivityksen puhelimeensa.
Galaxy S:lle on tullut 2.2 ja myös 2.2.1 päivitykset. 2.2 toimi huonosti mutta 2.2.1 on jo ihan loistava. 2.3 on sitten jo kolmas päivitys.
Juu samsung on oikeasti kyllä vähän ryhdistäytynyt tuon päivitysrumban kanssa ja siirty jopa kies:stä OTA päivityksiin :)
Kyllä ne asiakkaat on valittaneet..
Nyt on pari päivää Nexus S ollut käytössä. Kirjoitin pienen käyttökokemustarinan toiselle foorumille:

http://www.matkapuhelininfo.com/f22/samsung-nexus-s-kayttokokemukset-63686/ ' TARGET='_blank

Summataan kuitenkin tähän:

+ erittäin nopea
+ laadukas muotoilu
+ näyttö huipputarkka ja kirkas (SuperLCD)
+ ei kertaakaan hyytynyt/lagannut/kaatunut tms

- muovinen kuori liukas, vaatii kuoren jossa hieman grippiä (ja suojaa naarmuilta)
- ei suomenkielisyyttä, mutta eng+swe toimii hyvin

- ei suomenkielisyyttä, mutta eng+swe toimii hyvin

Eikös kinkerpredii juuri tullut päivitys missä oli mukana suomi? Muistaakseni näin o.O
No enpä ole vielä törmännyt, eikä puhelin huutele päivityksiä. Minulle tuolla kielisyydellä ei ole juurikaan merkitystä, etenkin kun 80% viesteistäkin on englanninkielisiä...
Oiken näppärä Android-luuri tämä Nexus S. Ensimmäistä kertaa pääsen testaamaan Androidia ilman valmistajien muokkauksia. Ainakin Android 2.3 näyttää kohtuullisen modernilta ilman erillistä käyttöliittymää. :-)

Täällä hieman lisää ajatuksia Nexus S:sttä http://www.mobiiliblogi.com/2011/03/18/ensitunnelmat-nexus-s-puhelimesta/
Onkos kukaan Nexuksen omistaja laittanut näytön suojakalvoa puhelimeen? Kysyn tätä siksi, että itse tilasin mallia halpa suoja tuohon luuriin ja se ei ainakaan asettunut siihen näytölle huonostikkaan!! Lähinnä vaikka olisi kuinka asetellut kalvoa niin se jäi jotenkin ikävästi näkymään se kalvo siinä lasilla!! Onko sitten niin, että tuo halpa suoja oli vain laatuaan huono vai onko tuossa Nexuksen lasissa jotain materiaalia, että siihen ei näytön suojakalvot oikein ota asettuakseen? Nimittäin tuo näyttöhän on jotenkin "liukupintainen" ja siitä on todella helppo pyyhkäistä jäljet pois mitä on näpytellessä pintaan tullut ja toinen asia on, että tuo näyttö on kaareva, aiheuttaako se mahdollisesti jotain tuolle suojakalvolle?
En laittanut suojakalvoa, kuoren kylläkin. Sama havainto tästä näytöstä, että todella saa olla tahmaiset tassut, että jälkiä saa aikaiseksi ja pienellä pyyhkäisyllä kyllä puhdistuu. Ei siis pelkkää mainospuhetta, että "on likaa hylkivä". Toki naarmuja pelkään, mutta toistaiseksi mennään ilman suojaa.

Osallistu keskusteluun