Vastattu

samsung J5

  • 10 joulukuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 185 katselukerrat

Moi.Minulla on lapseni J5,jonka näytön korjautin ja nyt haluaisin puhelimen omaan käyttööni ja haluaisin palauttaa tehdasasetukset.Pääsen alkuperäisten tietojen palautukseen,sitten lukee että olet kirjautuneena seuraaville tileille (8kpl) ja kun painan palauta laite,poista kaikki...pyytää vahvistamaan salasanan,josta minulla ei ole tietenkään tietoa:(Enkö pysty tyhjentämään puhelinta ilman salasanaa ja eihän nämä lapsen jutut häviä mistään muusta,kun tästä puhelimesta??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 10 joulukuu 2016, 09:41

Tee hard reset, sillä lähtee puhelimesta kaikki käyttäjän data tilejä yms. myöten.

Tässäpä ohjetta, joskin lontooksi:
http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-j5-hard-reset.html

Data poistuu vain kyseisestä laitteesta. Hard reset ei poista käyttäjän tiedostoja tai asetuksia muista laitteista tai pilvipalveluista.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tee hard reset, sillä lähtee puhelimesta kaikki käyttäjän data tilejä yms. myöten.

Tässäpä ohjetta, joskin lontooksi:
http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-j5-hard-reset.html

Data poistuu vain kyseisestä laitteesta. Hard reset ei poista käyttäjän tiedostoja tai asetuksia muista laitteista tai pilvipalveluista.
Ok,kiitos tiedosta.

Osallistu keskusteluun