Kysymys

Samsung S 2 ei vastaanota puheluita....

  • 30 elokuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 1971 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Heips. Oletteko kulleet, että teitä olis koitettu tavoitella puhelimella, mutta yhteyttä ei ole saatu? Minulle on käynyt näin viimeisen viikon aikana monena päivänä. Hieman ikävää, kun olen yrittäjä... Muutaman kerran kun olen alkanut soittamaan itse (muistipaikoille talennettuihin numeroihin), niin pughelu ei ole lähtenyt - linja jää ihan mykäksi. Olen käyttänyt puhelimen virrattomana - molemmissa tapauksissa - ja sitten on taas homma toiminut. Mistähän voisi olla kyse, osaatteko kertoa?

KYSYMYS: Onko puhelimessa oltava asetuksissa aktiivisena "käytä pakettitietoja, ota dataverkko käyttöön", jos haluaa esim lähettää multimedia viestejä?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Noista yhteysongelmista löytyy pitkät keskustelut http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17544.0.html ' TARGET='_blank ja http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17191.0.html ' TARGET='_blank. Tuohon kysymykseen veikkaisin, että kyllä. MMS-viestit ovat periaatteessa datasiirtoa siinä missä normaali nettisurffailukin mutta kulkevat vain eri yhteyspisteen kautta. Testaamallahan tuo toki selviää.

Jos otat kyseisen asetuksen pois päältä, on internet-yhteyden käyttö puhelimella mahdollista vain wlanin kautta.
Kiitän vinkeistä ja vastauksista.

Osallistu keskusteluun