Kysymys

Samsung Spica päivitys ongelma

  • 30 maaliskuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 1303 katselukerrat

Ostin juuri uuden Samsun Spican ja siinä on Android 1.5. Kun yritän päivittää puhelinta niin NPS sanoo, ettei päivitystä tarvita. Missä mättää?

4 kommenttia

Itselläni myös 1.5 puhelimessa sisällä ja NPS sanoo ihan samaa. Yritetty asennella ohjelmaa uusiksi, samsungin asiakaspalvelu ehdotti, että käyttäisin Kiesia. Kies ei kuitenkaan tue Spicaa, joten hämmästelin ehdotusta, kokeiltuani totesin olleeni oikeassa. Seuraava asiakaspalvelija ihmetteli Kies-neuvoa ja käski asentelemaan NPS:n jälleen uusiksi ja palauttamaan puhelimeen tehdasasetukset ennen päivittämisen yritystä. Ei edelleenkään apua.

Saako jostain sitä uudempaa firmistä ladattua, jotta voi työntää sen puhelimeen ilman Samsungin purkkasoftia? Voiko viedä puhelimen vain liikkeeseen, jossa päivitettäisiin puhelin _maksutta_, sillä eihän se selkeästi ole se tuote, jollaisena se on minulle myyty, jos ei päivitys valmistajan ohjeillakaan oikene. Olisi hauska kuulla erityisesti vastaus huollon maksullisuudelle, sitä ei Samsung osannut sanoa.

Vielä parempi tietysti, jos joku on ongelman ratkaissut.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,13546.0.html
Mistä sen spican 1.5:llä saa? Vuosi sitten otin saunalahdelta pakettina spican ja siinä oli valmiina 2.1. Jonkin päivityksen ajoin siihen KIESillä. Mutta sitten loppui viralliset päivitykset ja luuri meni vaihtoon:)

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,13546.0.html


Tämä linkki on kyllä luettu ja ymmärretty, mutta kuten sanoin, niin NPS ilmoittaa ettei päivitystä tarvita. Olisi hauska kuulla jotain siitä huollosta, toimiiko nopeasti ja mitä maksaa?

Entäs nämä firmikset, löysin eri alueille firmiksiä, onko kukaan selvitellyt mikä mahtaisi olla suomalaisen firmiksen nimikoodi?

Kiitos vastauksista.

Osallistu keskusteluun