Kysymys

Samsung Wave ja mobiililaajakaista ei toimi

  • 6 lokakuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 566 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Samsung Wave on ollut käytössä 20.9. lähtien ja 1. päivä lokakuuta asti on ollut myös Mobiililaajakaista Mini oma.saunalahden mukaan "käytössä". Näin ei kuitenkaan ole, sillä jatkuvasti kun yritän yhdistää nettiin, tulee ilmoitus: "Wi-Fi- ja pakettitiedot eivät ole käytettävissä. Käynnistetäänkö Wi-Fi?" Ja kun vastaan ei, tulee ilmoitus: "Palvelimen sisäinen virhe".

Asetukset ovat täysin kunnossa; sain asetukset valmiina puhelimeeni, kun otin liittymän käyttööni ja olen monta kertaa myös varmistanut SaunaWikin ohjeista asetukset. Olen tehnyt kaiken, mitä ohjeissa on käsketty ja sammutellut ja käynnistellyt puhelinta ties miten monta kertaa. Mobiililaajakaista ei kuitenkaan suostu toimimaan. Wi-Fi-yhteys tietenkin toimii silloin kun paikalla on wlan.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Huomattavaa

Mobiililaajakaista vaikuttaa ainoastaan datasiirron maksiminopeuteen sekä siitä syntyvään laskutukseen. Itse datasiirto toimii myös ilman kyseistä lisäpalvelua. Esimerkiksi Tilaa ensin pakettidatapalvelu tai Pakettidata ei käytössä-tyyppiset ilmoitukset puhelimessa eivät liity siihen onko liittymään kytketty Mobiililaajakaista-tuotetta vai ei. Ilmoitukset liittyvät virheellisiin asetuksiin tai verkko-ongelmiin.


http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Mobiililaajakaista

Verkko-ongelman olemassaolon voi varmistaa kokeilemalla yhteyttä toisessa paikassa. Jos siis yhteys pelaa muualla, on kyseisessä tukiasemassa jotain vikaa.
sama ongelma. viime viikolla pistettiin rajaton netti waveen mutta ei toimi millään asetuksilla. sanoo vaan kokoajan "palvelimen sisäinen virhe" . ja on koitettu sisällä, ulkona, kaikilla asetuksilla, facebookkia, internettiä, monella eri sivulla... ei ymmärrä. ja käytä pakettitietoja kohdalla on vihreä pallo.

kun ei osannut asiakaspalvelussakaan jeesiä..

Osallistu keskusteluun