Kysymys

Samsung Wave toimitus

  • 4 elokuu 2010
  • 14 kommenttia
  • 1471 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 3 kommenttia
Tilasin tänään aamulla puhelimitse Samsungin Waven uudella liittymällä. Tuolloin saunalahden sivujen mukaan puhelinta oli saatavilla nopeimmille, eli siinä oli se keltainen pallo. Nyt illalla se on muuttunut punaiseksi. Olisin tiedustellut kauan mahdollisesti kestää ennen kuin puhelinta tulee varastolle? Ja pitäisikö saunalahdelta tulla ilmoitus minulle, mikäli en puhelinta nyt tästä erästä kerennyt saamaan.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Hei Krs,

Juuri nyt Samsung Wawe -puhelinta ei ole varastossa. Mitään erityistä toimitusaikaviivettä ei kuitenkaan ole tiedossa, joten oletus on, että varastoon tulee lähiaikoina normaalisti täydennystä ja toimitukset jatkuvat.

Erillistä ilmoitusta siitä, mistä laite-erästä puhelin toimitetaan, ei lähetetä. Toimitusta voit seurata mm. oma.saunalahti.fi -hallintasivuston kautta, kohdasta Yleiset -> Tilausten seuranta sekä GSM-liittymät -> GSM- ja laitetoimitusten seuranta.
Itse tilasin samsung waven ja liittymän vaihdon noin kolme viikkoa sitte eikä ole vielä näkynyt kyseistä luuria täällä päin... ei voi kun ihmetellä saunalahden hitautta.... 😞
Samaa valittelin omassa topicissa.
Ehkäpä kova kysyntä yllätti, mutta luulisi niitä luureja nyt jostain saavan. Tai luulisi jonkun ainakin tietävän, että koska saa.
Odottavan aika on lyhyt(kuten pinnakin).
Hmm.. Jos mitään erityistä toimitusviivettä ei ole tiedossa, mutta osalla kestänyt kolmisen viikkoa saada luuri, niin mikä voisi siis olla realistinen odotusaika tuolle puhelimelle? Minä vielä maltan odotella, mutta jotain aikamäärettä ois kiva saada.. Että puhutaanko tässä tosiaan useista viikoista?
Soneralta saa taas...
Panu vaan kusettelee täälläkin ihan miten lystää.. puhelimia tulee todennäkösesti tammikuussa. Nyt panu päikkäreille ni jaksaa taas illalla valehdella.
Onko oikeasti niin et saunalahdella on näinkin hidas toimitus wavella.... Itse tilasin 29.7 tämän puhelimen soittamalla ja sanoivat et noin viikko menisi toimituksessa enintään, no eipä sitä puhelinta kuulunut sen viikon jälkeen ja soitin s-lahdelle ja kysyin koskahan sitä ois saatavilla. Sanoivat et noin 2 viikkoa menisi, EHKÄ vähän ylikin... 😠 Puhelin ei näy oma s-lahti sivuillakaan kun eivät ole sitä vielä lähettäneetkään.... Jos puhelinta ei tällä viikolla näy ni perun kyllä kaupan ja tilaan dna:lta puhelimen ja halvimman liittymän minkä saa, tulee silti 1 halvemmaksi ja puhelin ei ole sim-lukittu. Siinä voi sit käyttää tätä s-lahden liittymää....
Olipa harmillista kuulla, et heinäkuun puolella tilattu wave ei oo löytäny perille vielä..
Soitin tänään aspaan ja kyselin waven tilannetta, koska nettisivuilla ei waven kohdalla oo mitään arvioituja toimitusaikoja ja varoituksia kestosta, vaikka luuri punaista näyttääkin. Sanoi, että viikolla 32 on tullut erä (eli viime viikolla), mutta todennäköisesti pitävät punaisella sen takia, koska jonossa riittää asiakkaita. Veikkas, että piakkoin pitäis luurin saapua ja ehdin jo hetken olla toiveikas. Heikolta taitaa silti näyttää. Ei kai auta muu kuin odotella vielä...
Ihan perustoimintaa Saunalahdelta. Minullekin sanottiin, että MegaDesiren toimitusaika on jopa kaksi viikkoa. Meni yli 2 kuukautta.  😉 😉
Ei voi ku ihmetellä saunalahden hitautta  😮. Lueskelin tossa noita muitakin juttuja ja näyttää olevan kaikissa "huippu" puhelimissa toimitus jäässä. Oikeesti 2kk desirellä? ???  En jostain kumman syystä usko et maahantuojallakaan toimitus vaikeuksia on... Vai olenko väärässä?

Vai olenko väärässä?


Olet. Näyttöjä ei meinaa riittää puhelimiin.

Onko oikeasti niin et saunalahdella on näinkin hidas toimitus wavella.... Itse tilasin 29.7 tämän puhelimen


Äsken tuli viestiä s-lahdelta, että ovat lähettäneet puhelimen ja viestissä oli seurantakoodikin... Nyt näkyy myös oma s-lahti sivulla 🙂. Meinas kyllä mennä pinna, mut hyvä näin... Nyt vain oottelee et luuri ois lähimmässä postissa ja heti hakee. Odotan sormet syyhyen et pääsen tutustuu waveen paremmin kuin mitä kaupassa pääs vähän kokeilee. Mites ootte ekan latauksen kanssa toiminu? Itse meinasin ainakin sen 16 h latailla, vai onko mitään vaikutusta akun käyttö ikään? Ja miten kauan on porukalla akut tässä mallissa kestäny?
Sori OT: vastaukset akuista voi laittaa tänne minne ne kuuluukin http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,13896.msg124297.html#new
Seurantakoodi tuli tännekin  😉 Mahtavaa. Postin järjestelmässä ei vielä näkynyt, mut pääasia et matkalla!
Toivotaan et ois viimeistään perjantaina puhelin kädessä....