Vastattu

SGS ei lähde kunnolla käyntiin

  • 30 October 2011
  • 10 kommenttia
  • 1578 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Rupee omat panokset olemaan aika tyhjät. Laitoin ilmeisesti joko väärän kernelin, tai asensin sitä väärin, niin nyt puhelin ei käynnisty kunnolla.

CWM:ään pääsen ja Download modeen, mutta CWM ei suostu tekemään mitään. Eli alkuvalikkoon pääsee ongelmitta, mutta ei siitä eteenpäin. Tuossa CWM:ssä vaan lukee "E:no misc partition". Mitä tuo siis tarkoittaa? Sitten tuo Download Mode ja Odin. Olen yrittänyt monella eri tavalla jo saada selkoa millä saisin bootloaderin taas toimimaan ja/tai asennettua uuden rommin, mutta mikään ei ole onnistunut.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi _JMT_ 3 November 2011, 19:50

Kiitos ohjeista, nyt on puhelin taas käyttökunnossa 😃
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Puhelin dowload tilaan ja Odinilla flässäät sinne oikean kernelin. Tai voit flässätä sinne kokonaan uuden rommin jonka jälkeen asennat sen päälle mitä haluat.
Käyttäjätaso 3
Mitäköhän oon tehny väärin, kun kaikki vaihtoehdot mitä yritän antaa seuraavaa?:
All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Odinista valittuna PDA?
Käyttäjätaso 3
Kyllä on Odinista valittuna PDA ja ohjeitten mukaan menty, mutta silti ei tunnu onnistuvan.
http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-darkyrom-10-2-resurrection-gt-i9000.4272/ ' TARGET='_blank ohjeet/video miten onnistuu.
Käyttäjätaso 3

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-darkyrom-10-2-resurrection-gt-i9000.4272/ ' TARGET='_blank ohjeet/video miten onnistuu.


Mitä sitten tehdä jos Odin antaa vaan tuon All threads completed. (succeed 0 / failed 0), eikä muuta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tunnistaako Odin puhelimen eli näkyykö se kytkettynä johonkin com-porttiin? Näkyykö kyseisen portin kohdalla flashaamisen jälkeen "Pass" vihreällä pohjalla vai jotain muuta? Onko käytössä uusin versio Odinista (1.85)?
Käyttäjätaso 3
Puhelin ei näy ollenkaan Odinissa missään com portissa. Lisäksi Win 7 antaa merkkiäänen, joka kuulostaa ihan siltä ettei windowskaan laitetta tunnista. Tämä merkkiääni tulee siis silloin kun kytken SGS:n tietokoneeseen usb:llä. Latasin tuon ilmeisesti uusimman odinin version 1.85.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Puhelin ei näy ollenkaan Odinissa missään com portissa. Lisäksi Win 7 antaa merkkiäänen, joka kuulostaa ihan siltä ettei windowskaan laitetta tunnista.


Kokeile asentaa Kies uudestaan koneelle koska sen mukana asentunee myös tarvittavat usb-ajurit.
Käyttäjätaso 3
Kiitos ohjeista, nyt on puhelin taas käyttökunnossa 😃