Kysymys

SMS ja MMS talteen koneelle androidista

  • 29 maaliskuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 13720 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Hei! Onko kukaan kokeillut tekstiviestien ja multimediaviestien tallenusta android-puhelimesta tietokoneelle? Android marketissa on jokunen sovellus tarjolla, mutta tuntuvat kaikki tallentavan pilveen.

Tahtoisin saada keskusteluketjut multimediaviesteineen tietokoneelleni talteen, jossa ne ovat luettavassa ja tulostettavassa muodossa ja sisältävät viestien lähetysajat.

Puhelimeni on Samsung Galaxy S2. Kiesillä viestejä ei saa tuotua koneelle muodossa, jossa niitä voisi lukea.

Onko jollakin jotain hyvää jippoa takataskussa? Tai onko jollakin hyviä kokemuksia noista Marketin sovelluksista?

Miten vaikeaa voi olla tehdä softaa, jotta liitettäessä USB puhelimen ja tietokoneen välille datan saa siirrettyä helposti ja nopeasti käyttökelpoisessa ja hyödynnettävässä muodossa? Kyllä kuvat, videot ja musiikit saa siirrettyä tuhannellakin tavalla, mutta tärkeiden viestien tallentamien on tehty lähes mahdottomaksi tai ainakin hankalaksi.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
SMS-viestit olen itse tallentanut muistikortille semmoisella sovelluksella kuin SMS Backup & Restore. Toimiva ja onnistuu viestien palauttaminen myös toiselle androd-puhelimelle. Muista ei ole kokemusta., mutta tuo toimii hyvin.

Lisää voisit katsella Play Storesta (entinen Android Market) esimerkiksi hakusanalla backup. Siellä näyttäisi olevan jokin, jolla voi ilmeisesti tallentaa kalenteri- ja yhteystiedot kortille. Ja jossain taitaa olla se mms-backup -ominaisuuskin. En voi kuitenkaan suositella, koska ei ole käyttökokemusta kuin tuosta ensin mainitusta SMS-sovelluksesta.
Tuo Hyviksen uosittelema ohjelma on paras kokeilemistani.

Jos et tarvitse palauttaa viestejä takaisin puhelimeen toinen toimiva on MyPhoneExplorer. Toimii ainakin Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, ZTE Blade ja Sonny Ericson puhelimissa.

Tuolla MyPhoneExplorerilla voit arkistoida kaikki viestit useammastakin puhelimesta tietokoneelle ja tulostella niitä sieltä, mutta et voi palauttaa viestejä enää koskaan takaisin puhelimeen!

PS. Sitä hävitettin minun tietoni ja kaikki alkaa taas alusta. Hieman katkerana tämä Vanha Susi!

Osallistu keskusteluun