Vastattu

Sony Xperia Z3/compactNäytä ensimmäinen kirjoitus

134 kommenttia

kuullokkeista sellasta tietoa tuli että ensi viikolla alkavat toimittamaan. Kävin elisan liikkeessä helsingissä kyselemässä. luultavasti siis postiin tulee. oli mukavaa ja asiantuntevaa palvelua kiitosta siitä. 
Odotan edelleen vihreää Z3 Compactia. Tila on odottaa postititusta. Pitää tänään jossain vaiheessa varmaan asiakaspalveluun soitella, jos ei tänään tila muutu miksikään... Muilla vielä puhelinta saamatta?
Nyt kävi niin että hainkin puhelimen Soneran kaupasta. Sieltä löytyi vihreä compact suoraan hyllystä. Peruin saunalahden tilauksen. Eipä siis kannata mitään saunalahdelta ennakkovarata jatkossa... Kuulokkeet jää saamatta, mutta se on nyt toissijainen juttu enää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Siirretty MMS-viestejä koskeva kysymys omaksi ketjukseen.
Kuis on laite toiminu muilla käyttäjillä?

Itse vein viikko sitten omani huoltoon, oli mikki *****ana. Tänään sitten innoissani sitä hakemaan sieltä elisan liikkeestä huollettuna, mutta mutta.. kas kas, ja *****at, sama vika edelleen. Alkaa usko loppumaan nyt. Taitaa olla uuden puhelimen aika, toivottavasti antavat huomenna liikkeestä, eikä lähettele tuota enään huoltoon. Muussa tapauksessa kauppojen purkua ja operaattorin vaihtoa suunnitteilla. Hermo tässä palaa..
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Yksi huoltokerta ei valitettavasti yleensäkkään riitä kaupanpurkuun tai uuteen laitteeseen, tietysti valmistaja määrittelee nuo rajat mutta yleisesti se on 2-3 huoltoa jonka jälkeen voi alkaa keskustelemaan purusta/uudesta laitteesta.

Ei se oikein operaattorin vika ole jos huolto ei laitteelle mitään tee...
Täälläkin ongelmaa luurin kanssa. n viikko sitten alkoin kettuilemaan ihan kunnolla: välillä ihan mykkä. kaatuilee ja boottailee itsekseen jne. Mitään turhuuksia ei ole luuriin asenneltu vaan perus mailit ja somesoftat löytyy, joiden kyllä pitäisi toimia. Lähinnä kävi mielessä kun Yleensä se jumiva ja kaatuva homma on kamera tai muut luurin oma fosta, että olisikohan sonyn omat päivitykset tehneet hallaa...
Johan tämä luuri onkin toiminut liian hyvin alkaakseen taas oikuttamaan. Onko kellään tietoa mistä johtuu seuraava, puhelin ilmoittaa latautuessa hitaasta latauksesta? Oli yön telakassa ja oli vain muutaman kymmenen prosenttia ladannut. Kokeilin eri latureilla, mutta aina tulee ilmoitus "hidas lataus"
Onko akku sökö vai mistä johtuu?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Itsellä ei ole ko. luurista kokemusta ja äkkiseltään en löytänyt tietoa vastaavasta ongelmsta pikaisella googletuksellakaan. Eihän luurissa itsessään ole latautumisen aikana päällä mitään tiedostonsiirtoja tai sovelluksia, jotka söisivät akkua samalla?
Itsellä ei ole ko. luurista kokemusta ja äkkiseltään en löytänyt tietoa vastaavasta ongelmsta pikaisella googletuksellakaan. Eihän luurissa itsessään ole latautumisen aikana päällä mitään tiedostonsiirtoja tai sovelluksia, jotka söisivät akkua samalla?

Eilen illasta taas latasi normaalisti ja näytöllä teksti nopea lataus. Tiedä sitten mikä oli häikkänä päivällä.
Akku alkaa olee kyllä heikko ja sen haluaisin käydä vaihdattamassa. Alkuun kesti heittämällä kolmepäivää lataamatta, mutta nykyään hyvä jos yhden päivän kestää akku. Missäs on hyvä käydä ko. luuriin vaihdattamassa akku, ja saako sen ns. odottaessa? Hinta-arviota?

-kiitos jos joku osaa auttaa.

Osallistu keskusteluun