Kysymys

Sovellus

  • 9 syyskuu 2012
  • 7 kommenttia
  • 3608 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 23 kommenttia
Onko androidiin olemassa sovellusta,että saisi kellonajan näkymään tässä sammutetussa mustassa näytössä? Että ei tarvitsisi joka kerta painaa nappia,kun haluaa kellonajan nähdä. En osaa etsiä moista millään hakusanalla.

7 kommenttia

onhan se aika raskasta painaa nappia jos haluat kellonajan tietää. ainakin androidille tälläinen sovellus löytyy
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
vornit kirjoitti:
onhan se aika raskasta painaa nappia jos haluat kellonajan tietää. ainakin androidille tälläinen sovellus löytyy

Etkö jaksanut/viittinyt linkkiä laittaa toisen avuksi,jos kerran tiedät mistä löytyy ja millä hakusanalla.
Käyttäjätaso 5
Itse pikaisella googlettelulla löysin tällaisen . Mitä tuosta luin niin ei toimi jos ei tee juuri kuten ohjeissa kerrotaan ja pysyy silloinkin päällä vain muutaman minuutin. Luultavasti ei kunnollista sovellusta ole androidille saatavissa tähän tarkoitukseen.
Löysin ihan ite sovelluksen Noled. Toimii kyllä hyvin,mutta kuluttaa akkua siihen tahtiin,että eipä juuri kannata päällä pitää. Noh pärjää sitä ilmankin.
Käyttäjätaso 3
No ei siihen mitään erilistä ohjelmaa tarvitse. Sellainen tulee ihan Androidin mukana ja se kulkee nimellä "Kello". Kun painaa sitä kellonaikaa, niin kello menee ns. night-clock tilaan, jossa ruutu himmenee minimiin ja näyttää kellonajan.

Kannattaa huomioida, että tuota tarkoitettu lähinnä käytettäväksi yöaikaan kun luuri on samalla latauksessa. Android ei mene deep-sleep tilaan jos laitteen näyttö on päällä -> kuluttaa reilusti akkua. Siinä myöskin syy miksi tuollaisia ohjelmia ei ole juurikaan tarjolla.
no en todellakaan 😃 mitä minä siitä hyödyn?
Mitäs se Konsta tarkoitti tuolla "Kello " toiminnolla? Onko se androidissa kaikissa kapuloissa. Esim. Galaxy s2. Ei ymmärrä. Kerro.

Osallistu keskusteluun