Kysymys

Super 4G yhteyden vakaus

 • 17 lokakuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1363 katselukerrat

 • Uusi keskustelija
 • 1 kommentti
 Vaihdoin 3G liittymästä 4G huoleton super liittymään. Aikaisemmassa liittymässä ei ollut ongelmia yhteyksien kanssa ja testit olivat tasaisia ja teen näitä tietyn väliajoin. Nyt kun vaihdoin 4G huoleton super liittymään yhteys on hidas ja pätkii jatkuvasti.

Puhelin on samsung galaxy s4 mini.

Eilen aamuyöstä yhteys oli aivan loistava klo 3;40 noin. Mutta päivisin ja iltasin laahaa alle 5megan. Häiriö kartan mukaan ei tällä alueella pitäisi olla ongelmia. Olen tehnyt testejä ympäri kaupunkia sekä taajaman ulkopuolella ja sama jatkuu.

Onko mahdollista että joillakin alueilla 3G toimii paremmin kuin 4G?

Tämä testi tulos on yksi parhaimpia klo 8.00-22.00.

http://www.speedtest.net/my-result/4753713322

Onko  mahdollisesti ongelma puhelimessa? Tietojen mukaan kuitenkin tukisi 4G yhteyksiä.

Jos tätä kautta saisi tietoa kun nuo palstan ohjeet ei oikein ole auttanut ja ennen kun vaihdan liittymän.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Kävin läpi ongelmaasi ja voit olla kyllä vähän oikeilla jäljillä tässä arvailuissasi. Vilkaisin että nopeudet sinulla on keskiarvollisesti olleet 4G:ssä n. 8.5M ja 3G:ssä n. 9M joten onhan nuo nopeudet melkein samat. Osoitteen lähellä on tavallista enemmän vielä perinteisiä 3G tukiasemia joissa ei ole 4G tekniikkaa vielä. Yksi ilmoitus on myös tuoreeltaan tullut että on hitaahkot 4G yhteydet. Vikaa ei löytynyt suoraan joten menee alueen piikkiin sen puolesta. Sinänsä kyllä 4G:ssä pitäisi viiveet olla pienempiä ja sama nopeus olla siten paremmin toimiva. Katsoin että sinulla on superi liittymätyyppinä jos haluat sitä vaihdettavaksi erilaiseen niin voit minullekin laittaa viestiä niin voidaan katsoa ehkä realistisempaa liittymätyyppiä.
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Onhan laite 4G-verkossa? Vilkaisin tiedoissasi olevan numeron perusteella tilannetta ja ainakaan en päällisin puolin verkossa nähnyt ihmeellisyyksiä. Jos ongelmaa ilmenee kaikkialla, olisiko mahdollista kokeilla liittymää toisessa laitteessa? 🙂
 • Kyllä on liitetty 4G verkkoon. Tuossa tehnyt lisää testejä ja nyt verkko toimii todella hyvin joillakin alueilla. Mutta ei kotona jossa käytän eniten.  

  Pojilla sekä vaimolla on megareilu 3G sekä huoleton 3G paketit ja näissä kaikissa neljässä liittymässä yhteys on vakaa.

  Minulla on myös 4G mobiililaajakaista (liitettynä huawein reitittemeen)ollut pidemmän aikaa ja tämä on liitettynä alakerran muihin laittesiin. Tämä siksi koska minulle tätä suositeltiin, kun kiinteä liittymä oli riittämätön. Tässä myös on ollut epävakautta, 

  Tästä syystä lisännytkin puhelimiin noita liittymiä, koska verkko ongelmia on ollut jatkuvasti.  Ja ei ne puhelimet joissa on liittymät eivät ole yhdistetty Wifin kautta.

  Olisiko parasta siis siirtyä takaisin 3G:hen koska tämä oli vakaa verkko?

  Laitan vielä tarkempaa tietoa verkosta/laitteista alle kuvina jos tulisi parannus ehdotuksia jottei tarvitsisi ehkä ollenkaan käyttää tuota puhelimen verkkoa läppärissä.

  Kotiverkko elisalle.jpg

  Kotiverkko elisalle2.jpg

  Tämä tälläkertaa.

   
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tosiaan muutoksia voidaan tässä tapauksessa tehdä kuten haluat. Myöhässä nyt tulee kirjoitus jos tehty jo.

  Osallistu keskusteluun