Vastattu

Synkronointi automaattisesti Facebookiin


  • Kyselyiässä
  • 24 kommenttia
Minun kännykällä ottamani kuvat menevät suoraan facebookiin sivulleni. Face ehdottaa niiden julkaisemista. Miten saan tämän synkronoinnin pois? Yritin poistaa koko Google Cromen, mutta ei onnistu.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 1 kesäkuu 2016, 06:18

Minun kännykällä ottamani kuvat menevät suoraan facebookiin sivulleni. Face ehdottaa niiden julkaisemista. Miten saan tämän synkronoinnin pois?

Nyt kun luin tämän aloituksen uudestaan ajatuksella läpi, niin vasta ymmärsin, että ne kuvat ei siis ole aloittajalla kuitenkaan latautunut vielä sinne FBn omalle sivulle.

Tuo on ihan puhtaasti Facebookin nykyinen ominaisuus, jolla se ehdottaa käyttäjälle, että haluaisitko kenties julkaista jonkin tuoreen valokuvan? Kuvat puhelimestasi ei siis ole tässä vaiheessa vielä mitenkään synkronoituneet Facebookiin. Se on puhtaasti vain tarjottu reitti, jota pitkin pääsisit nopeasti ja helposti julkaisemaan kuviasi. Yksikään näistä kuvista ei ole siis latautunut Facebookiin, ellet itse siitä valitse jonkun tietyn kuvan ja päätä sen julkaista. Ja nämä ehdotukset tuoreimmista kuvista eivät siis näy muille käyttäjille, ellet jonkun niistä päätä sitten erikseen julkaista. Näin se toimii meillä kaikilla.
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Minun kännykällä ottamani kuvat menevät suoraan facebookiin sivulleni. Face ehdottaa niiden julkaisemista. Miten saan tämän synkronoinnin pois? Yritin poistaa koko Google Cromen, mutta ei onnistu.tarkkoja ohjeita en voi antaa kun en käytä facebook sivustoa.

mutta kannattaisi katsoa facebook appsin asetukset, olen kuullut huhuja että facebook app tarvii oikeuksia melkein siten että myyt sielusi facebook yhtiölle. jos siellä olevat asetukset ovat kunnossa niin voisit katsoa kuva galleria asetukset, myös facebook appsin poisto voi korjata tilanteen, oletan että sinulla on android, olisit voinut kertoa mikä käyttis. google chrome tuppaa olemaan aika usein valmiiksi asennettu oletuksena, sen poisto edellyttää root oikeuksia. en suosittele roottausta keskiverto käyttäjille.

tässä tulee hyvä esimerkki miksi vihaan älylaitteita (android, ios ja windows phone), ne tekee selän takana kaikkea ällöttävää. google-tili järjestelmä oletuksena tallettaa kaikenlaista tietoa pilveen (serverille), en tykkää. ilmeisesti facebook appsi tekee kaikkea ällöttävää myöskin.
Käyttäjätaso 7
Eihän puhelinmallia ja käyttöjärjestelmää kannata tietenkään tällaisen kysymyksen kohdalla kertoa, ettei vaan vastaajien kristallipalloilla olisi liian helppoa...
Kyse on Android Sony Experia 5603.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sinulla on ilmeisesti jokin "automaattinen lataus" käytössä ottamillesi kuville. Kolua puhelimen asetukset läpi ainakin kameran ja Facebook -sovelluksen osalta ja ota kuvien automaattiseen lataukseen liittyvät asetukset pois käytöstä.
En löytänyt asetuksia, joissa olisi ollut kuvien automaattinen lataus. Heivasin facebookin pois, ei auttanut muu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minun kännykällä ottamani kuvat menevät suoraan facebookiin sivulleni. Face ehdottaa niiden julkaisemista. Miten saan tämän synkronoinnin pois?

Nyt kun luin tämän aloituksen uudestaan ajatuksella läpi, niin vasta ymmärsin, että ne kuvat ei siis ole aloittajalla kuitenkaan latautunut vielä sinne FBn omalle sivulle.

Tuo on ihan puhtaasti Facebookin nykyinen ominaisuus, jolla se ehdottaa käyttäjälle, että haluaisitko kenties julkaista jonkin tuoreen valokuvan? Kuvat puhelimestasi ei siis ole tässä vaiheessa vielä mitenkään synkronoituneet Facebookiin. Se on puhtaasti vain tarjottu reitti, jota pitkin pääsisit nopeasti ja helposti julkaisemaan kuviasi. Yksikään näistä kuvista ei ole siis latautunut Facebookiin, ellet itse siitä valitse jonkun tietyn kuvan ja päätä sen julkaista. Ja nämä ehdotukset tuoreimmista kuvista eivät siis näy muille käyttäjille, ellet jonkun niistä päätä sitten erikseen julkaista. Näin se toimii meillä kaikilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En löytänyt asetuksia, joissa olisi ollut kuvien automaattinen lataus. Heivasin facebookin pois, ei auttanut muu.
Kun olet kirjautunut Facebookiin, vieritä näyttöä vetämällä sormea vasemmalta oikealle, viimeiselle vierityssivulle.
Ohje ja Asetukset alla, klikkaa Sovellusasetukset, ota pois käytöstä, Lataa HD kuvia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En löytänyt asetuksia, joissa olisi ollut kuvien automaattinen lataus. Heivasin facebookin pois, ei auttanut muu.
Kun olet kirjautunut Facebookiin, vieritä näyttöä vetämällä sormea vasemmalta oikealle, viimeiselle vierityssivulle.
Ohje ja Asetukset alla, klikkaa Sovellusasetukset, ota pois käytöstä, Lataa HD kuvia.


Tapa tuokin estää lataamasta kuvia HD-laatuisina, mutta ei kai tuo liity millään tapaa aloittajan ongelmaan/tilanteeseen? Aloittaja puhui kuvien lataamisesta puhelimesta Facebookiin päin.

Ja lisäksi olen melko vakuuttunut myös siitä, että kyseessä on tuo edellisessä viestissäni ehdottama ominaisuus. Toisin sanoen kyse on ollut pienestä väärinymmärryksestä.
Niin, kuvat tulivat näkyviin puhelimen facebook-sovelluksessa, jossa ehdotetaan niiden lataamista facebookiin. Entä jos vahingossa annan luvan ja sivulle pompahtaa kuvia joita en sinne halua. Täytyy varmistaa, että niin ei käy ja nyt en siis voi käyttää puhelimessa Facebookia.
Kiitos kuitenkin kaikille vastanneille! Näköjään pitäisi olla it-alan ammattilainen, että osaisi käyttää puhelinta oikein.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Et sinä oikein vahingossa niitä kuvia sinne voi ladata, kun ensin pitäisi valita se tietty kuva, siihen mahdollinen paikka ja henkilöt ja sen jälkeen vielä sijainti kuvan jakamiselle.

Yhtä tavallahan sitä olisi ennenkin voinut niitä kuviaan sinne "vahingossa" ladata, jos sen nytkin koet olevan mahdollista

Voithan toki kieltää Facebookilta kokonaan pääsyn kuviisi, mikä tosin tarkoittaa sitten sitä, ettei sinne kuvia sillä kyseisellä puhelimella jatkossa jaeta enää vahingossa, eikä tarkoituksellakaan.

Minä sanoisin, että turha huoli pois ja rohkeasti vaan jatkamaan Facebookin käyttöä, jos sille tarvetta on.

Osallistu keskusteluun