Vastattu

Tabletti jumissa android-päivityksen jälkeen

  • 27 June 2015
  • 5 kommenttia
  • 8333 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Androidin päivityksen ja tabletin (Samsung Galaxy Tab S 10,5) uudelleenkäynnistyksen jälkeen tuli ilmoitus "Prosessi com. android phone pysäytetty". Mobiiliyhteys on asennuksen seurauksena pudonnut pois päältä. Wifi-yhteys näyttäisi olevan  päällä.

Näytöllä vaihtelevat herjat "sim-kortti lukittu" ja "ei sim-korttia/ei palvelua". Lisäksi pyytää vuorotellen asentamaan sim-kortin tai antamaan PIN-koodin. Sim-kortin poisto ja uudelleen asettaminen ei auta. Samoin PUK-koodi tai laitteen avauskoodi ei auta. PIN-koodilla pääse muutaman sekunnin ajaksi puhelinverkkoasetuksiin ja sitten taas ilmoittaa "prosessin keskeytyksestä" ja pyytää PIN-koodia.

Voiko jumiutuminen johtua mistään muusta syystä kuin pieleen menneestä päivityksestä? Onko muuta keinoa purkaa jumittuminen kuin viedä laite asiantuntijalle tohtoroitavaksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Hoi47 28 June 2015, 15:50

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Voit poistaa kaikki asetukset ja tiedot laitteesta. Varmuuskopioi kaikki laitteeseen tallennetut tärkeät tiedot ennen tehdasasetusten palauttamista. Lisätietoja on kohdassa Tietojen varmuuskopioiminen tai palauttaminen. Napauta Sovellukset-näytössä Asetukset ? Yleiset ? Varmuuskopioi ja palauta ? Alkuperäisten tietojen palautus ? Palauta laite ? Poista kaikki. Laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201408/20140820165434426/SM-T805_UM_Open_Kitkat_Fin_Rev.1.1_140729.pdf
Käyttäjätaso 1
Kiitoksia Masa Jussi.

PIN-koodin kirjaamisen jälkeen näyttö pysyy auki vain parin sekunnin ajan. Tämän jälkeen palautuu "jumi-tilaan" ja toistaa kaikki edellisessä viestissä mainitsemani herjat. Toisin sanoen asetuksille ei ehdi tehdä mitään. Laitteen sammuttaminen ei auta ja akkua ei kotikonstein pysty poistamaan. Taitaa olla edessä huollossa käynti.
Mulla sama vaiva ja autto kun otti sim-kortin pois laitteesta ja sen jälkeen uudelleen käynnistys ja alkuperäisasetusten palautus.
Käyttäjätaso 1
Pitää yrittää vielä tätä keinoa. Ei millään viitsisi mennä "huoltopajalle" jonottamaan. Kiitoksia.
Käyttäjätaso 1
Ohjeesi ratkaisi ongelman. Laite ei enää jumissa ja toimii. Kiitoksia neuvosta.

Laitteen jakamisessa toisen käyttäjän (kotiäänen eli vaimon) kanssa on vielä säätämistä. Tabletin asetukset eivät hyväksy "toisen käyttäjän" nykyisiä gmail ja hotmail-osoitteita, jotka hänellä on läppärissä ja puhelimessa. Lisäksi tyrkyttää vain gmailia. Omat gmail- ja hotmail-osoitteet sain "omistajana" asennettua.