tabletti puhelimena

  • 26 huhtikuu 2019
  • 5 kommenttia
  • 667 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kävin tuolla Elisassa iakomuksena hankkia uusia halpa tablettikun entinen tökki kaiken aikaa. No toimii se edes puhelimena. Tarkemmin sanottuna tekstiviestien laittamiseen. Vaan kas otin etukäteen selvää chatissa, että toimiiko noi muut tabletit puhelimena. Esim. Huawei tai Lenovo. Vastasi että ei toimi. Aika outo vastaus. Menin siis Elisaan siiä uskossa, että ei kai nuo laitteet puhelimena toimi vaan tää mun vanha. Elisassa ehdotti jopa vanhan sanomista irti, mutta kun luulin että se toimii puhelimena sanoin antaa olla. Miksei sanonut, että tämä uusi tabletti toimii ihan hyvin puhelimena.Kotona totesin hyvin uusi toimii tekstiviesteien laittoon ja vanha on täysin tarpeeton. J akaiken huipuksi simkortti juuttui sinne jonnekin. En ole koskaan oppnut sitä laittamaan. Nyt mietin miten pääsee eroon siitä toisesta vanhasta laitteesta ja siihen kuuluvista maksuista. Mutta puhnron sentään tarvitsen.Kotona käytän usein tabletti atxtviesteihinkun on helpompi kirjoittaa kuin pienellä iPhonella.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Näyttää siltä että yksi ja se sama vaikka kahta käyttäs. Ei kuulemma tule ylimääräisiä kustannuksia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Harvoissa tableteissa (ainakin mitä itse olen kohdannut) on puhelu-ominaisuutta perinteisiin puheluihin. Itsekin harkitsin aikanaan että hommaisin jonkun 7-8 tuumaisen tabletin hoitamaan puhelimen virkaa, mutta valikoima oli niin nihkeä joten päädyin pysymään perinteisemmin älypuhelimissa. Tekstiviestiominaisuus noissa toki on :)

Ja hyvä että liittymäasiaan sait jo selkoa 🙂
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
No ei liene järkee raahata mukanaan tablettia puhelimen hommaa hoitaan. Mutta mulle riittää kotikäyttö yhteen jos toiseen asiaan sohvapöydällä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Riippuu pitkälti mitä tarvitsee puhelimelta 🙂 Itellä toisinaan tarve pyörittää terminaaliympäristöä jolloin suuremmasta näytöstä on iloa kun eipä nuo osaa skaalautua kovinkaan usein pienelle näytölle kunnolla luettavaksi. Nyt 6 tuumainen näyttö käytössä ja sillä pärjännyt juuri ja juuri niistä mitä tahtonut tehdä. Mutta joo, käyttötarpeita voi olla erilaisia ja siinä mielessä onkin hyvä mitä erilaisempia laitteita markkinoilta tarjolle löytyy 🙂
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Syy mulla etupäässä, että ei huvita alvariinsa nousta pöytäkoneen ääreen. Ja, että monet Google Play-jutut ei käy vanhaan. Ja jos luen vieraskielistä kirjaa ja vastaan tulee outo sana että ei selviä sanakirjallakaan. Katon tableista eikä tartte änketä pöytäkoneelle.

Osallistu keskusteluun